Izlog Le Mode najljepši ovog Božića

Pobjednik akcije najljepšeg izloga Božića 2016 je izlog trgovine Le Mode. U ime Grada Pule i Turističke zajednice Pula nagradu i naljepnicu koja to potvrđuje uručila je direktorica Sanja Cinkopan Korotaj.

„Već petu godinu dodjeljujemo nagrade za najljepši izlog Valentinova, Uskrsa, zime, ljeta i Božića s ciljem dodatne motivacije trgovaca spram maštovitog i kreativnog uređenja svojih izloga“ navela je Cinkopan Korotaj.

Za uređenje pobjedničkog izloga zaslužna je Ingrid Petrović, djelatnica Le Mode, koja nije mogla skriti oduševljenje osvojenom nagradom.

„Ovo priznanje za mene predstavlja ‘točku na i’ uspješne godine“ poručila je Petrović koja je izradila izlog inspiriran bajkom i predblagdanskom čarolijom prožetom zimskim ugođajem.

Ujedno, zahvalila se Turističkoj zajednici i Gradu Puli koji su prepoznali njezin trud i maštovitost.

Komisija za ocjenu izloga visoko je bodovala izloge cvjećarnice Florami i Arco Iris koje su se našle na drugom i trećem mjestu. Četvrto mjesto pripalo je Krašu, a peto Foto studio Flashu. Na šestom mjestu našla se trgovina Kerver, dok je sedmo mjesto zauzeo izlog Calzedonie.

Odgovori

Pin It on Pinterest