Doček Nove godine na Forumu

Vrhunac bogatog prosinačkog programa u Puli obilježit će ispraćaj stare i doček Nove godine. U silvestarskoj noći Puljani i njihovi gosti će se na Forumu zabavljati na velikom koncertu uz Hladno pivo i Night Express, dok će cijeli program upriličiti i tradicionalni ponoćni vatromet. Program započinje u 20 sati, kada će atmosferu zagrijati DJ Filjo, nakon čega počinje koncert jednog od najpopularnijeg hrvatskog rock sastava.

Ispod svjetleće forumske kugle biti će veselo i dan ranije, 30.12. uz TBF i DJ-a Teddy Lee-a, dok će tri dana vrhunske glazbe na glavnom pulskom trgu zaokružiti svojevrsna repriza dočeka, 1.1.2017. godine, a to je koncert energičnih Koktelsa.

Uz Forum, u 11:00 sati, na pulskoj Karolini bit će organiziran prijepodnevni doček Nove godine. Uz klizalište koje je postavljeno u suradnji Grada Pule i Pulaparkinga, stara godina ispratit će se uz Nenu Belana i Fiumense, Erika Baliju, Pulske mažoretkinje i zbor Zaro. Uz sve novogodišnje koncerte tu je i Seasplash platforma #10 koju će tradicionalno zatvoriti veliki elektronski doček Nove godine – Novogodišnji party, na tri pozornice u prostorima tunela Zerostrasse u Puli, s početkom u 22:00 sata.

Pozivamo Vas na sve novogodišnje programe, a više informacija o samoj manifestaciji “Prosinac u Puli” možete pronaći na istoimenoj facebook stranici ili na www.prosinacupuli.hr.

( www.pula.hr )

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pin It on Pinterest