Bogat program na gradskoj tržnici 30. i 31. prosinca 2016.

Tijekom zadnja dva dana u 2016. moći ćete još guštati mirise i okusi Istre te proizvode  gostiju koji donose širok spektar delicija, ukrasnih i dekorativnih predmeta, maslinovih ulja,

domaćih suhomesnatih proizvoda, mirisnih nota lavande i proizvoda na bazi lavande te mnogo drugih autohtonih proizvoda. Bit će ovo prigoda da pronađete još pokoji poklon ili ukrasite blagdanske stolove kakvom novom delicijom s pulske tržnice.

Za sutrašnji glazbeni ugođaj pobrinut će se Duble Dose bend koji će zagrijati atmosferu od 10.30 do 12.30 sati.

U subotu, kad je na pulskoj tržnici puno više posjetitelja, dočekat ćemo vas s velikom fritajom od 2017 jaja i 50 kilograma kobasica.

Atmosferu na trgu pored tržnice zagrijat će grupa In Vino Veritas, a na 1. katu zgrade pulske tržnice bit će također prigodni glazbeni program.

Oko 11 sati očekuje se svečano izvlačenje dobitnika nagradne igre Glasa Istre, a prvi pijati fritaje moći će se degustirati već oko 10.30 sati.

Tržnica d.o.o. Pula krenula je s programima već od 10. prosinca, a završit će zadnjeg dana u godini.

Pozivamo goste, posjetitelje te stanovnike Pule i okolice da dođu na pulsku tržnicu te zajedno s prijateljima uživaju u veselom programu te tako pozdrave staru 2016. i već se pripreme da s vedrim notama dočekamo novu 2017. godinu!

 

Dođite i uživajte u raznolikosti boja koje nudi pulska tržnica!

Odgovori

Pin It on Pinterest