Grad Pula dodijelio 154 stipendije

Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvirom Krizmanić Marjanović

danas je u pulskoj Komunalnoj palači dodijelila 154 ugovora o stipendijama za akademsku godinu 2016/2017. u iznosu od 500 kuna po stipendiji.

Srdačne pozdrave gradonačelnika Pule Borisa Miletića koji je zbog bolesti bio spriječen nazočiti dodjeli stipendija prenijela je zamjenica gradonačelnika koja im je i osobno ovom prigodom zaželjela uspješno studiranje.

„Veseli me činjenica da Pula, koja je postala pravi studentski grad, broji ovako veliki broj mladih i ambicioznih sugrađana koji će stečenim znanjem doprinijeti razvoju našega grada“ poručila je Puh Belci.

Na riječi zamjenice nadovezala se Krizmanić Marjanović koja je čestitala  najizvrsnijim stipendistima te im zaželjela puno sreće u daljnjem studiju i životu.

Za stipendije po kriteriju izvrsnosti Grad je u Proračunu za 2017. osigurao 600 tisuća kuna. Osim navedenih, Grad dodjeljuje i stipendije prema socijalnim kriterijima koje za studente koji studiraju izvan Pule iznose 800 kuna.

( www.pula.hr )

Odgovori

Pin It on Pinterest