Istarski Festival Vjenčanja u subotu i nedjelju u Domu hrvatskih branitelja

 

U subotu i nedjelju, 28. i 29. siječnja, u Puli će se održati 17. izdanje SPOSAnews Istarskog Festivala Vjenčanja. Festival Vjenčanja smješten je u prostoru Doma hrvatskih branitelja te će biti, uz slobodan ulaz, dostupan posjetiteljima u subotu od 12 do 20 sati, a u nedjelju od 11 do 19 sati.

SPOSAnews Istarski Festival Vjenčanja danas je poznat događaj u cijeloj Hrvatskoj koji okuplja kvalitetne izlagače s brojnim uslugama, proizvodima i ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja. To je događaj s prepoznatljivom tradicijom, velikim interesom publike i medija. SPOSAnews okuplja osamdesetak izlagača te svake godine privuče velik broj posjetitelja. Tijekom dva dana Festivala održavaju se dnevne modne revije, predavanja na temu braka i ljubavi, radionice za mladence te razne druge degustacije, prezentacije i radionice.

Program otvorenja započet će modnom revijom vjenčanica nakon koje će se održati  Okrugli stol na temu Istre kao wedding destinacije u kojoj će se nastaviti razrada najboljeg načina plasiranja Istre kao destinacije zanimljive domaćim i stranim mladencima. Koje su institucije važne, koje se informacije traže za dolazak i realizaciju vjenčanja u Istri, gdje ih potražiti te koje sve usluge i proizvode možemo plasirati kroz ovaj segment specifičnog turizma koji se i kod nas sve više razvija – neka su od pitanja na koja će se tražiti odgovori.

Marijana Dabo Percan, vasnica Tijara model & event management agencije rekla nam je kako je SPOSAnews17 i ove godine usmjeren na promociju Istre kao wedding destinacije dok je zemlja prijatelj Festivala ove godine Italija. “U Pulu nam dolaze predstavnici regije Veneto i Friuli-Venezia Giulia kako bi ostvarili suradnju s hrvatskim poduzetnicima na vjenčanjima u Istri. Projekt je to koji se provodi ne bi li se Istra pokazala nacionalnim i inozemnim gostima te mladencima kao idealan lokalitet za vjenčanja.” Projekt podupire Turistička zajednica Istarske županije zajedno s Hrvatskom gospodarskom komorom, Turističkom zajednicom grada Pule te brojnim drugim partnerima.

Nakon otvorenja i okruglog stola, u poslijepodnevnom programu možete pogledati novitete iz svijeta vjenčanja kroz modne revije i prezentacije Salona vjenčanica Biba, foto performanse Foto Festivala, najnovije ponude i degustacije svijeta slastica iz Concettina i kušati meni festivalskog restorana Alighieri koji se nalazi neposredno do mjesta održavanja sajma.

Cijeli program SPOSAnews17 Istarskog Festivala Vjenčanja pogledajte u nastavku:

  1. 1., SUBOTA, 12.00 otvorenje, 20.00 zatvaranje

12.00 SVEČANO OTVORENJE

modna revija/VR choco art/vina Trapan

13.00  OKRUGLI STOL

Istra kao wedding destinacija

14.00 MEDULINART izrada pozivnica za vjenčanje

15.00 DEGUSTACIJE svadbenih torti

16.00 ZAPLEŠITE S NAMA

Plesni centar Studio by Fabris i Rosemarie/plesne poduke za mladence/plesni instruktori

17.00 STRUČNO PREDAVANJE SOMMELIERA

Koje vino odabrati za vjenčanje, dipl. somm. Alena Stuparić

18.00 MODNA REVIJA

vjenčanice/haljine za maturalne zabave/haljine za kume i gošće na vjenčanjima/Performance by Foto Festival Wedding photography

19.00 KRISTINA BULEŠIĆ motivacijsko predavanje LJUBAV(n)I ODNOSI

 

  1. 1., NEDJELJA, 11.00 otvorenje, 19.00 zatvaranje

12.00 TORTOLANDIJA

slatka radionica izrade cvijeća od fondanta

13.00 MODNA REVIJA

14.00 MEDULINART izrada unikatnih revera

15.00 DEGUSTACIJE svadbenih torti

16.00 ZAPLEŠITE S NAMA

Plesni centar Studio by Fabris i Rosemarie

17.00 MODNA REVIJA

vjenčanice/haljine za maturalne zabave/haljine za kume i gošće na vjenčanjima/Performance by Foto Festival Wedding photography

18.00 FLORAMI prezentacija izrade svadbenih buketa

Odgovori

Pin It on Pinterest