U HGK – ŽK Pula održano još jedno stručno predavanje za arhitekte

Protekli tjedan u HGK – Županijskoj komori Pula održano je stručno predavanje na temelju inicijative tvrtki koje se bave arhitektonskim djelatnostima, a koje organizirano djeluju putem Strukovne grupe arhitekata HGK – ŽK Pula. Miroslav Hren i suradnici iz tvrtke Bramac pokrovni sistemi d.o.o. iz Zagreba održali su predavanje pod nazivom Ravni i kosi krovovi te hidroizolacije temelja – materijali i načini primjene u suvremenom zgradarstvu.

Prepoznajući važnost obrazovanja predsjednica Strukovne grupe arhitekata HGK – ŽK Pula Nada Orbanić-Sapundžić ističe kako je jedna od njihovih najvažnijih aktivnosti kontinuirano obrazovanje kroz koje se tvrtke upoznaju s novim trendovima u arhitekturi i graditeljstvu te informiraju o novim materijalima i tehnologiji ugradnje kako bi efikasno obavljali svoj posao.

U svom radu članice Strukovne grupe arhitekata ŽK Pula surađuju s drugim strukama, a zajedničkim prijedlozima i primjedbama nastoje utjecati na ujednačeno tumačenje pravne regulative te donošenje novih propisa.

Razvijamo vrsnoću arhitektonske gradnje koja daje dobar život za sve ljude, zapošljavamo mlade arhitekte i inženjere, te želimo potaknuti promjenu visokog obrazovanja koja će uključivati više prakse, zaključuje Orbanić-Sapundžić.

Pin It on Pinterest