Miletić čestitao plesačima Sense & Dancea na iznimnom uspjehu

 

Pulski gradonačelnik Boris Miletić danas je u prostorijama pulske Komunalne palače primio članove Udruge Sense & Dance, Devina Juraja i Nou Sardoz, te njihovu voditeljicu Sanelu Ivančić pritom im čestitavši na izvanrednom uspjehu ostvarenom na međunarodnom plesnom natjecanju u Beču.

„Pula broji puno mladih kreativnih i talentiranih ljudi koji na različitim poljima ostvaruju izuzetne rezultate“ istaknuo je gradonačelnik ponosno navodeći primjer pulskog plesnog dvojca kao dokaz da se rad i trud itekako isplati. „Želim vam još puno plesnih uspjeha i osvojenih medalja te da i dalje nastavite biti inspiracija mlađim generacijama“ poručio je Miletić.

Zahvalu na iskazanim riječima podrške izrazila je Sanela Ivančić koja je navela kako iza ovih zapaženih rezultata stoji puno uloženog truda i odricanja. „Natjecanja koristimo kako bismo prezentirali naučene plesne vještine članova našeg plesnog studija“ pojasnila je Ivančić nadodavši kako su na nedavno održanom međunarodnom natjecanju studio predstavljala dva plesača, Devin i Noa. Ovi mladi pulski plesači su na „Open Dance Festival Vienna” postigli zapažen rezultat u konkurenciji od dvije tisuće plesača izborivši mnoštvo medalja. Devin i Noa zajedno su kao duo juniora u kategoriji street/jazz i kategoriji street style osvojili dva prva mjesta, a dok je Devin kao solo junior plesač osvojio tri prva mjesta u tri kategorije Street style, Hop style i Open, a u kategoriji suvremeni ples plasirao se na deveto mjesto.

Svoje dojmove s natjecanja ovom su prilikom sedamnaestogodišnja Noa i šesnaestogodišnji Devin podijelili s gradonačelnikom prepričavši mu najzapaženije trenutke. „Ovo natjecanje za mene predstavlja jedno novo iskustvo“ naveo je Devin na čije se riječi nadovezala Noa kazavši kako je to bila prilika i za neka nova prijateljstva.

Noa i Devin dio su pulske plesne Udruge Sense & Dance koja broji 50 članova različitih dobnih skupina te djeluje na adresi Anticova 11. Za svoje polaznike nudi šaroliki program, u rasponu od klasike do hip-hopa.

Pin It on Pinterest