U ŽK Pula održan ciklus radionica za privatne iznajmljivače

 

HGK Županijska komora Pula je u suradnji sa Sekcijom Zajednice obiteljskog turizma Istarske županije i tvrtkom Auris Media d. o. o., od 14. do 20. ožujka, organizirala ciklus besplatnih praktičnih radionica za privatne iznajmljivače smještaja.

U sklopu edukacije održale su se tri radionice koje su bile usmjerene na stjecanje vještina i znanja te na upoznavanje s alatima pomoću kojih se može unaprijediti poslovanje. Edukacije su održane u HGK – ŽK Pula, a predavači su bili Dragan Benčić i Dean Koroman iz tvrtke Auris Media.

Riječ je o tvrtki koja je osnovana 2008. godine i od tada se uspješno bavi implementacijom IT rješenja za različite industrije uključujući turizam, telekomunikacije i mobilne komunikacije, a fokus tvrtke je upravo izrada web rješenja za privatne iznajmljivače i turističke zajednice. Teme održanih radionica ticale su se otvaranja računa na kanalima prodaje, predstavljanja digitalnih alata koji olakšavaju rad te izrade vlastite internetske stranice.

Broj sudionika radionica bio je ograničen zbog praktičnog rada na računalu, međutim, zbog mnogo većeg broja prijavljenih, formirane su dvije grupe polaznika te su radionice u sva tri navrata održane po dva puta. Po završetku ciklusa radionica, polaznicima su podijeljene evaluacijske ankete koje su pokazale njihovo izrazito zadovoljstvo praktičnim temama s kojima su se upoznali te koje će moći primijeniti u svojem poslovanju.

Pin It on Pinterest