Održana sjednica Strukovne grupe putničkih agencija HGK ŽK Pula

 

Na stancijiMeneghetti u Balama, 28. ožujka, održana je sjednica Strukovne grupe putničkih agencija HGK Županijske komore Pula.

Članovi Strukovne grupe koju čine istarske putničke agencije pod predsjedanjem Eura Juričića, zajedno s predsjednicom HGK Županijske komore Pula Jasnom Jaklin Majetić razmatrali su odgovor Porezne uprave vezano uz porezni status nerezidenta u pružanju usluga smještaja i iznajmljivanja nekretnina te su zaključili plan aktivnosti Strukovne grupe u travnju. Članovi su tako dogovorili predstavljanje na nadolazećoj izložbi hrane i pića Histria koja će se u Puli ove godine održati u novom terminu, od 11. do 13. travnja.

Istarske putničke agencije ujedno su posjetile novoizgrađeni luksuzni hotel i restoran Wine Hotel & Restaurant Meneghetti koji se zajedno s vinarijom prostire na 120 000 četvornih metara. Od prošle godine hotel u svom sastavu ima 25 luksuznih smještajnih jedinica uređenih u spoju modernog i antiknog stila. Ovu investiciju okupljenima je predstavila direktorica stancije Meneghetti Suzana VrtičevićTica te je okupljene agencije pozvala na nastavak uspješne suradnje.

Napomenimo kako je hotel Meneghetti od 2013. godine član međunarodne obitelji ekskluzivnih hotela i restorana Relais&Chateaux, a ujedno je i dobitnik brojnih svjetskih nagrada i priznanja od kojih se ističe izbor u deset najboljih svjetskih hotela po izboru Booking.coma za 2014. godinu te izbor u deset najboljih europskih food hotela po izboru magazina Geo Saison za 2016. godinu.

Pin It on Pinterest