Renato Krulčić predao potpise i predstavio zamjenike za gradonačelnika

 

PAZIN – Kandidat IDS-a za gradonačelnika Pazina jučer je sa suradnicima prvi predao potpise za liste za gradonačelnika i zamjenike te onu za Gradsko vijeće Gradskom izbornom povjerenstvu. Liste za gradonačelnika i zamjenike i listu za Gradsko vijeće grada Pazina podržali su zajedno IDS, HSU i HNS, a Krulčić se zahvalio i svim građanima koji su dali svoju podršku i povjerenje ovoj listi.

– Nadam se da će se povjerenje koje smo s građanima gradili proteklih osam godina vidjeti i kroz izborni rezultat i da ćemo dobiti mogućnost, prije svega, odgovorno upravljati Gradom Pazinom, kazao je Krulčić prilikom predaje listi dodavši da „očekuje i bolje rezultate nego na prethodnim izborima. Uz neka nova imena na listi, želja nam je osigurati bolju, kvalitetniju i još transparentniju  suradnju s građanima“.

– Zajedno želimo nastaviti raditi na započetim projektima koji će doprinijeti gospodarskom rastu i otvaranju radnih mjesta, nastavit ćemo ulagati u obrazovanje, razvijati infrastrukturu i stvarati nove uvjete za ugodan život naših sugrađana, ali ćemo jednako tako nastavit slušat i rješavati probleme naših sugrađana, kazao je Krulčić naglasivši da će „u suradnji sa svim građankama i građanima dalje razvijati Pazin kao jedinstven turistički i kulturni centar, novu i drugačiju destinaciju te njegovat kulturu i edukaciju o očuvanju zelenog Pazina“.

Davor Sloković, drugi na listi za Gradsko vijeće, kazao je kako očekuje novi iskorak u političkom životu Pazina. – Listom smo obuhvatili ljude koji razgovaraju s građanima i za koje smatramo da će biti ti koji će u Gradskom vijeću prenijeti upravo potrebe što šireg broja naših sugrađana, dodao je Sloković.

Kandidat IDS-a za gradonačelnika Pazina nedavno je predstavio i kandidate za zamjenike za gradonačelnika, Mirjanu Galant i Veljka Brajkovića, svoje dosadašnje zamjenike koji su prihvatili još jednu kandidaturu. Krulčić je istaknuo da je to „potvrda kvalitete i uspješne suradnje tima koji ima za cilj nastaviti započeto. I to kroz dogradnju vrtića i proširenje osnovne škole, pa do izgradnje doma za starije“.

Tom prigodom, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Mirjana Galant, kao voditeljica uređaja za pročišćavanje otpadnih voda i zamjenica gradonačelnika Pazina, zahvalila se na podršci i kazala da “vjeruje da može još mnogo doprinijeti rodnom gradu baveći se problematikom koja mi je bliska, a to su zaštita okoliša i energetska učinkovitost“. Galant je dodala da „u Pazinu treba djelovati, a to možemo samo angažmanom svih ljudi koji su voljni, sposobni i spremni dati svoj doprinos za bolji život našeg grada“.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Veljko Brajković je istaknuo kako je „za uspjeh jedne zajednice važna povezanost politike i gospodarstva, a jedan od mojih razloga uključivanja u politiku bila je ispravna politika koju provodi aktualni gradonačelnik“. Na kraju, Brajković je zaključio da je „uvjeren kako ćemo u novom mandatu racionalno gospodariti, pažljivo raspolagati javnim sredstvima, i mariti o svim građanima Grada Pazina, njihovim potrebama i cjelokupnom razvoju zajednice“.

Pin It on Pinterest