Dječja utrka TEĆI, ISTI, PITI ove subote u Barbanu

Udruga kineziologa Pula u suradnji sa TZ Marčana i TZ Barban organizira dječju utrku u subotu 13. svibnja 2017. g. u 14.00 sati dužine 300 m unutar Glavani parka. Ovogodišnja utrka se održava povodom najave manifestacije TEĆI ISTI PITI koja će nakon Vodnjana, Fažane, Ližnjana, Medulina i Pule u 2018. organizirati utrku kojom će spojiti općine Marčana i Barban. U svibnju sljedeće godine svi će gastronatjecatelji trčati od GLAVANI PARKA (start i cilj) do Orbanića (okretište) u duljini od 7 km.
Budući je nit vodilja ovog jedinstvenog hedonističkog doživljaja TEĆI ISTI PITI bazirana na sljubljivanju dvije osnovne ljudske potrebe: potrebu za hranom i pićem te kretanjem, . Osnovni je cilj ponuditi doživljaj konzumacije domaćih izvornih proizvoda u kombinaciji sa trčanjem u prirodnom okruženju nezaboravnih pitoresknih krajolika južne Istre. Liga TEĆI ISTI PITI objedinjuje gradove i općine koji se nalaze u klasteru Južne Istre i promovira ono najbolje!
Iz tog ćemo razloga i u Barbanu nakon utrke kušati domaća vina ponajboljih istarskih vinara na 10. Smotri vina općine Barban. Vjerujemo kako ćete se pridružiti u velikom broju na ovogodišnjoj dječjoj utrci. Kotizacije za sudjelovanje nema kao ni mjerenja vremena jer je bit da što veći broj djece izađe iz četiri zida i zajedno sa roditeljima provedu vikend u kretanju i druženju u prekrasnom okruženju Glavani parka.

Pin It on Pinterest