„Dani otvorenih vrata udruga“

 

Povodom Dana otvorenih vrata udruga Zaklada promovira projekte i aktivnosti udruga na svome webu

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva podsjeća sve aktivne udruge na području Istarske županije da ne zaborave na „Dane otvorenih vrata udruga“ koji će se ove godine održati od 25. do 27. svibnja.

Ove godine povodom manifestacije Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva želi promovirati aktivnosti, projekte i programe udruga, koji su u tijeku. Zaklada je nedavno pokrenula sekciju na svojoj web stranici pod nazivom “Novosti iz udruga” i u tom će dijelu objavljivati pozive, članke i novosti koje šalju udruge.

U duhu inicijative Zaklada poziva članove udruga koje su se prijavile na “Dane otvorenih vrata”, da pošalju kratki tekst (do 2 kartice teksta) i nekoliko fotografija o tome čime se trenutno bavi udruga, o nekom projektu po izboru ili aktivnosti koju provodi, te se uslika kraj svojih otvorenih vrata (doslovno), a Zaklada će njihovu priču objaviti na webu u sekciji “Novosti iz udruga” te ih uvrstiti u mjesečni Newsletter!

Tekst i slike treba poslati na adresu e-mail: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr zaključno s 25.05.2017.! Mail s naslovom „Dani otvorenih vrata udruga 2017“ treba sadržavati naziv i adresu udruge, tekst i nekoliko fotografija.

Uključite se u što većem broju! Aktivno građanstvo cilj je svakog modernog društva, stoga budimo ta promjena koju u našem društvu želimo vidjeti.

Pin It on Pinterest