Održani 20. jubilarni sportski susreti zaposlenika u zdravstvu

 

U organizaciji Sindikata zaposlenika u zdravstvu Hrvatske i Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara i tehničara u TN ZATON kod Zadra u periodu od 17.-21.5.2017.održani su dvadeseti jubilarni sportski susreti zaposlenika u zdravstvu.

Na susretima je učestvovalo oko 900 takmičara iz četrdesetak zdravstvenih ustanova iz cijele zemlje.

Sportski klub Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije Podružnica Opća bolnica Pula i ove godine je poveo oko 50-ak takmičara u odbranu laskave titule trostrukog pobjednika prošlih igara.

 

 

U zanimljivim susretima u ekipnim sportovima takmičilo se u: nogometu, boćanju, rukometu,odbojci,odbojci na pijesku,košarci te u pojedinačnim: tenis, stolni-tenis,kross,pikado, šah, streljaštvo (puška, pištolj).

OB Pula je superiorno odbranila titulu i po četvrti put zaredom nadmoćno postala ukupni pobjednik sindikalno sportskih susreta sa 196 bodova.

Na drugom mjestu je bila OB dr. Josip Benčević iz Slavonskog Broda sa 106 bodova te treća OB Dubrovnik sa 84 boda.

 

 

Treba istaknuti da je održana i sindikalna tribina na temu: Uloga i značaj sindikata u pregovorima po temeljnom kolektivnom ugovoru i kolektivnom ugovoru za djelatnost zdravstva i socijalnog osiguranja.

Predavač je bila Anica Prašnjak bacc.med.techn. predsjednica glavnog vijeća HSSMS-MT.

Na susretima je održana i komemoracija našem prerano preminulom članu i predsjedniku sportskog kluba legendarnom Hasić Šukriji. Cijela ekipa OB Pula se zahvaljuje sponzorima i ravnateljici OB Pula doc.dr.sc Ireni Hrstić dr. med

 

Pin It on Pinterest