Nova proljetno / ljetna modna kolekcija Ingrid Rojc

Poznata modna dizajnerica Ingrid Rojc iz Kaldanije (Buje) predstavila je novu modnu kolekciju proljeće / ljeto,  koja ju predstavlja po prvi puta u malo romantičnijem izdanju. 
Kolekcija nosi naziv Two:
-Dva, kao druga po redu kolekcija iz proljetno-ljetne sezone,
-Dva, kao stanja koja su ju pratila tokom izrade ove kolekcije,
-Dva, kao dva modela kojima je željela izraziti upravo ta dva stanja,
-Dva, kao dvije modne kombinacije i za kraj,
-Dva, kao neizbježan kontrast njenog dizajna kojim je željela uklopiti nježnost odjevnih kombinacija sa fascinantnim, pomalo tmurnim unutarnjim prostorima veličanstvene Stanzie Grande.
Što o samoj kolekciji kaže dizajnerica:
“Kolekcijom vladaju nježni tonovi u kombinaciji sa njenim  omiljenim bojama ( tirkiznom i smeragdnom ). Krojevi su ženstveni, djelomice prate liniju tijela, a djelomice naglašavaju liniju žene sa prozirnim tkaninama.
Prevladavaju: čipka, svileni muslin i saten, obogaćeni sa čipkanim cvijetovima i pamućnim bordurama.
Zanimljivo još nadodajem, da sam danas slućajno naletila na roman D.Z.Frey – “Stanzia Grande”, roman o jednoj vili koja je sagrađena iz ljubavnog gnijezda, ali i o prokletstvu koje je u njoj zametnuto. Priča spaja anđeosko i demonsko, koja poput jina i janga pokazuje kako jedno bez drugoga nije moguće.
I opet Dva. Zanimljivo.
Za kraj, zahvaljujem se svima koji su bili dio moje male modne priče: Zoran Ancel na fotografijama, Iva Berisic na make-upu, Irena Bijelic za hairstyle, modelima Anavi Vukoje i Marieta Fabijancic ,te posebno hvala Paolo Batel na ukazanoj pomoći prilikom realizacije ovog projekta.”

Pin It on Pinterest