IDS pobijedio u 9 od 10 gradova i u većini općina

 

Miletić: Ostajemo najdosljednija opcija u Hrvatskoj i prava snaga Istre! Zajedno gradimo dalje! Hvala vam!

PULA – „Rezultati drugog kruga lokalnih izbora potvrdili su veliki trijumf IDS-a na ovim lokalnim izborima. Ovo je još jedna pobjeda IDS-a, svakako jedna od najvećih, ali prije svega pobjeda građana i građanki Istre koji su jasno odabrali put stabilnosti, napretka i istarskog načina života!“, izjavio je predsjednik IDS-a Boris Miletić povodom objave prvih neslužbenih rezultata danas održanog drugog kruga lokalnih izbora.

Naime, IDS je pobijedio u Istarskoj županiji, u devet od deset gradova u Istri te u većini općina.

– Gradonačelnici IDS-a na čelu su čak devet od deset istarskih gradova, naši načelnici na čelu su većine općina u Istri i to je zaista povijesni uspjeh i ogromna pobjeda, odnosno priznanje politikama koje IDS dosljedno vodi od samog osnutka.

– Danas, kao i jučer, nećemo iznevjeriti povjerenje koje su nam dali naši sugrađani i ostat ćemo dosljedni našim politikama i svakoj izgovorenoj riječi, kazao je Miletić dodajući da „istarski put je put razvoja, napretka i zajedništva, i to je put kojim zajedno nastavljamo graditi dalje“.

Dodao je da je „IDS jedina stranka kojoj je kvaliteta života u Istri prva i najvažnija programska točka“ te da „IDS ostaje prava snaga Istre“.

Predsjednik IDS-a u svoje osobno ime te u ime cijele stranke zahvalio se od srca svima koji su sudjelovali u ovoj povijesnoj pobjedi. – Hvala svim Istrijankama i Istrijanima koji su izašli danas na drugi krug izbora i dali svoj glas za jaku Istru, za zajedništvo, za istarske vrijednosti i naš način života. Veliko hvala svim članovima, volonterima i aktivistima, bez kojih ove pobjede ne bi bilo, koalicijskim partnerima, nacionalnim manjinama i svima koji su poduprijeli naš istarski put.

Na kraju, Miletić je čestitao svim gradonačelnicima i načelnicima koji su danas pobijedili, bez obzira iz koje stranke dolazili i apelirao na njih da budu odgovorni te da im razvoj njihovih gradova i općina bude uvijek na prvom mjestu.

Pin It on Pinterest