Rin Tin Tin pozdravlja buduće školarce

 

DV-SI „ Rin Tin Tin“ već tradicionalno, svake godine organizira prigodan oproštaj za buduće školarce i njihove obitelji.  Podjela diploma svoj djeci koja ove godine kreću u školu održat će se u petak, 9. lipnja u 18.00 sati u prostorima Zajednice Talijana.

Djeci će se, osim diploma, darovati i slikovnica „Veli Jože“ koja je nastala u suradnji sa Sveučilištem Jurja Dobrile – Odsjekom za predškolski odgoj na talijanskom jeziku, studentima treće godine te Gradskom knjižnicom i čitaonicom Pula – Odsjekom za talijansku autohtonu zajednicu. Ujedno, budući školarci dobit će na dar i „Valigetta della scuola dell`infanzia“ koja je projekt vrtića Rin Tin Tin, a financirana od Talijanske Unije – Unione italiana.

Ovom će prigodom Teatar Naranča izvesti predstavu na talijanskom jeziku „Veli Jože“, a ravnateljica Rin Tin Tin-a Tamara Brussich uputit će prigodne riječi zahvale na podršci i suradnji svoj djeci i njihovim roditeljima. Zajednički cilj svih odgojitelja i djelatnika Rin Tin Tina bio je pružiti svoj djeci zdravo i bezbrižno odrastanje.

Rani i predškolski odgoj i naobrazba najvažniji su u razvoju djeteta, a na vrtiću je da stvori obostrano povjerenje između obitelji i odgojitelja te djeci učini sve godine boravka u vrtiću nezaboravnima.

Pin It on Pinterest