Foto natječaj : „ VODNJANSKO LJETO2017 “

 

Udruga za informiranje građana „Vodnjanski đir“ u suradnji sa:  Grad Vodnjan , TZ Vodnjan , BRIST d.o.o , OPG Chiavalon , Uljara Baioco , Stone & Wood Gallery Cal Nova 1787  i  Obrt Regina Rosa ovog ljeta organizira

Foto natječaj: “VODNJANSKO LJETO 2017”

Radi se o natječaju fotografija koje će biti snimljene ovog ljeta na manifestacijama u sklopu Vodnjanskog ljeta , sa ciljem promocije Vodnjanskog ljeta na društvenim mrežama. Danas najpopularnije promotivne platforme Facebook i Instagram nude nam bezbroj mogućnosti da se predstavimo, te smo odlučili iskoristiti taj potencijal za promociju Vodnjana i privlačenje što većeg broja ljudi na događanja Vodnjanskog ljeta.

 

Ovim putem Vas pozivamo da postanete i Vi dio priče o promociji Vodnjana i Vodnjanskog ljeta.

Web stranica natječaja je :  www.vodnjanski.info/vodnjanskoljeto2017  te Vas molimo da na sebi svojstven način i u skladu sa svojom uređivačkom politikom medijski popratite natječaj.

 

  1. Ukratko o foto natječaju

Priređivač foto natječaja pod nazivom “#VODNJANSKOLJETO2017” (dalje u tekstu: Natječaj) je Vodnjanski đir – Udruga za informiranje građana, OIB:48290854396 (dalje u tekstu: Vodnjanski đir).

Natječaj će se provoditi putem web portala VODNJANSKI ĐIR – Neovisni gradski portal (www.vodnjanski.info)  i njime povezane Facebook stranice,  Prijave na natječaj vršiti će se isključivo putem aplikacije postavljene na navedenu web stranicu.

U Natječaju mogu sudjelovati svi koji  u periodu od 15.07.2017. do 30.09.2017. godine na aplikaciju postave svoje autorske fotografije, izuzev članova udruge.

 

  1. Trajanje natječaja

Natječaj traje od 15.07.2017.  do 30.09.2017.

Fotografije sa najvećim brojem lajkova/glasova biti će nagrađene, dakle o pobjednicima odlučuju posjetitelji aplikacije postavljene na navedenoj stranici.

U obzir se uzimaju samo fotografije objavljene unutar  vremenskog  razdoblja trajanja foto natječaja.

  1. Nagrade

 Nagrade prema broju lajkova/glasova :

 

  1. Sponzorirani paket autohtonih proizvoda Vodnjanštine
  2. Sponzorirani paket autohtonih proizvoda Vodnjanštine
  3. Sponzorirani paket autohtonih proizvoda Vodnjanštine

 

Sve fotografije sa Natječaja biti će izložene na skupnoj izložbi koja će se održati početkom Listopada o čemu će sudionici i javnost biti pravovremeno obavješteni

Autorima nagrađenih fotografija uručiti će se nagrade na dan izložbe.

Pin It on Pinterest