Michelle Korenić iz Fažane predstavlja Istru u finalu izbora za Miss hrvatske 26.09.2017.

Izbor Miss Hrvatske održati će se 26. rujna 2017g. u Ilirija Resortu u Biogradu na moru prije samog natjecanja djevojke se pripremaju u Slavoniji.

Istarsku županiju predstavlja Michelle Korenić iz Fažane koja pobjedila na izboru za Miss Istarske županije u svibnju ove godine.

Michelle će se u petak predstaviti u istarskoj narodnoj nošnji s područja Roverije ( Općina Svetvinčenat )

Zaželimo našoj Michelle Korenić što bolji plasman na izboru Miss Hrvatske.

Devetnaest ljepotica iz  Hrvatske stiglo je u srce Slavonije, u prekrasan grad Vinkovce, a  domaćin ovogodišnjih priprema je novorenovirani hotel Slavonija u kojem će se 19 djevojka tjedan dana pripremati za veliko finale koje se krajem ovog mjeseca održava u Biogradu na Moru.

 

 

 

Prije finalnog izbora djevojke će se natjecati u pet kategorija ( Talent, Sport &Fitness, Top model, Intervju i Multimedija), a  pobjednice kategorija ulaze direktno u superfinale Miss Hrvatske.

Hotel Slavonija postao je dom preljepih finalistica, a sve edukacije, kako mentora, tako i beauty timova održavati će se u kongresnoj dvorani koja je renovirana upravo zbog priprema izbora Miss Hrvatske.

Djevojke su već krenule sa prvim modnim poziranjima , a beauty tim Studia Marcela iz Zagreba i vizažisti Učilišta Profokus  iz Zagreba brinu se da djevojke izgledaju savršeno pred brojnim fotobjektivima i kamerama.

Osim napornih priprema, djevojke  su danas prošetale gradom Vinkovcima gdje su izazvale brojno oduševljenje građana, a u petak će službeno otvarati Vinkovačke jeseni koji su simbol grada domaćina, a primiti će ih  i gradonačelnik Grada Vinkovaca koji će im poželjeti dobrodošlicu.

Pin It on Pinterest