Cave Romane Fight Night u Vatrogasnom domu u Medulinu – 15.09.2017.

 

Danas se u Vatrogasnom domu Medulin održava „Cave Romane Fight night“ s početkom u20 sati. Organizatori su nažalost zbog loših vremenskih uvjeta bili primorani promijeniti lokaciju borbe, te će se ona održati u Vatrogasnom domu DVD –a Medulin. Organizator događaja je udruga Legija, a manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Općine Medulin i Javne ustanove Kamenjak. Za Fight card zadužen je Zelg Galešić koji je najavio borce iz Egipta, Moldavije, Srbije, Italije i Hrvatske. Kao istarski borci nastupiti će Andi Vrtačić, Toni Mikelić, Ivan Bilić, Daniel Bažant, Matija Prpić i David Jurković (Trojan). Vaganje boraca održano je jučer u beach baru Paltana u Banjolama, a borci kao i organizatori najavili su vrhunske borbe.

„Zahvaljujemo se Općini Medulin i Javnoj ustanovi Kamenjak na pokroviteljstvu i podršci ovom događaju. Po meni je ovo najjači Fight Card u zadnjih nekoliko godina koji je bio u Istri.“ najavio je Zelg Galešić. Andi Vrtačić iz Trojana Pula boriti će se u borbi večeri protiv Egipćanina Karima „Kimbo“ Mabrouka. – „Jako mi je drago da smo Andija uspjeli osigurati za ovaj event, ima jako opasnog protivnika to je bivši svjetski prvak koji je do sada jedan od najperspektivnijih boraca, a nadamo se da će Andi biti prvi koji će ga pobijediti.“ najavio je Zelg, a i Andi Vrtačić očekuje pobjedu „ Ja sam maksimalno spreman, pripreme su protekle vrhunski, ja sam uvjeren u svoju pobjedu te ću pokazati u ringu sve što sam naučio ove godine“.

Organizatori se zahvaljuju i Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Medulina koji su im ustupili prostor kako bi se događaj mogao održati unatoč najavi lošeg vremena.

Pin It on Pinterest