Puh Belci čestitala Međunarodni dan starijih osoba

 

Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci danas je posjetila korisnike Doma za starije i nemoćne „Alfredo Štiglić“ kako bi im čestitala Međunarodni dan starijih osoba koji se u uz prigodan zabavni program obilježava tokom cijelog tjedna.

Prvog dana održano je sportsko natjecanje korisnika u četiri discipline, a najboljima među njima zahvalnice i priznanja podijelile su zamjenica gradonačelnika i ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe „Alfedo Štiglić” Vesna Grubišić Juhas. Korisnici Doma natjecali su se u bacanju lopte u koš, pikadu, nabacivanju kolutova te visećoj kugli. „Izuzetno mi je drago vidjeti vas kako vašu svakodnevicu ispunjavate družeći se uz razne sportske i kulturne aktivnosti“ kazala je Puh Belci te im poželjela puno zabave u nadolazećim danima.

Korisnike tijekom tjedna očekuju brojne aktivnosti među kojima izdvajamo posjet učenika Glazbene škole Pula i članova likovnog društva Uliks, predavanje na temu „Važnost tjelesne aktivnosti za zdravlje u starijoj dobi“ predavača Sanela Hrvatina, te priredbe učenika Osnovne škole Vidikovac kao i djece Dječjeg vrtića Veruda. Proslavu Međunarodnog dana starijih osoba obilježit će plesna večer uz Duo Magnoliju i Vesnu Nežić Ružić.

Pin It on Pinterest