Zamjena starih instalacija na semaforu na križanju Koparske i Kukuljevićeve ulice

 

S ciljem povećanja sigurnosti u prometu sutra započinju radovi zamjene starih instalacija na semaforu na križanju Koparske i Kukuljevićeve ulice. Riječ je o radovima rekonstrukcije postojeće kabelske kanalizacije semaforskog uređaja, zamjene dotrajalih stupova i izrade betonskih temelja novih konzolnih nosača, te postava novih semaforskih laterni s LED rasvjetom na predmetnom križanju.

Obzirom je riječ o većem zahvatu na semaforskoj infrastrukturi radovi će se izvoditi po fazama koje će pratiti privremena regulacija prometa. 
Tijekom izvođenja radova semafori neće biti u funkciji stoga će se promet odvijati obilaznim prometnim pravcima. U prvoj fazi moći će se nesmetano prometovati Koparskom i Kukuljevićevom ulicom isključivo prema Rakovčevoj ulici dok će se zabraniti skretanje iz Koparske u Kukuljevićevu i obrnuto.
 
Privoz iz Stankovićeve ulice bit će onemogućen za sva vozila tijekom svih faza izvođenja radova a obilazak će biti Ližnjanskom  ulicom koja se spaja na Koparsku. Radovi po prvoj fazi planiraju se dovršiti do 23. ožujka 2018. godine, nakon čega će se, sukladno drugoj fazi izvođenja uvesti nova privremena regulacija prometa.

Mole svi sudionici u prometu na dodatni oprez i poštivanje privremene regulacije prometa.

 

 

Pin It on Pinterest