Predstavljen program „Aktivni u zajednici“ u Labinu, najava za Marčanu i Pulu

 

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva nastavila je s predstavljanjem programa „Aktivni u zajednici“. Ovoga puta predstavljanje se održalo u Gradu Labinu, u utorak 21.3.2018.g.

Predstavljanju su prisustvovali predstavnici udruga i Grada.

Pozivaju se svi građani gradova i općina u kojima je do sada održano predstavljanje, da putempripadajućeg obrasca prijave izazove s kojima se suočavaju u lokalnoj zajednici kako bi dobili prilikuiste i riješiti u suradnji sa Zakladom.

Također su svi zainteresirani građani, koji nisu prisustvovali predstavljanju, pozvani da se uključe i izraze svoje mišljenje o životu u lokalnoj zajednici popunjavanjem kratkog upitnika.

Upitnik i obrazac možete pronaći na web stranici Zaklade

http://www.civilnodrustvo-istra.hr

Nakon Labina, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane građane na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ koje će se održati u:

1.Gradu Pula-Pola dana 28.03.2018. godine u 14:00 sati u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Pula na adresi Kandlerova ul. 39

2.Općini Marčana dana 28.03.2018. godine u 19:00 sati u prostoru Mandalene d.o.o. na adresi Marčana 161

Grad Pula-Pola i Općina Marčana su temeljem Javnog poziva, raspisanog od strane Zaklade, odabrani za provedbu programa „Aktivni u zajednici“, a cilj kojeg je povećati društveni kapital.

U suradnji s građanima, organizacijama, poduzetnicima i raznim drugim dionicima pojedine lokalne zajednice želimo riješiti konkretni problem koji su sami dionici istaknuli kao prioritet rješavanja za njihovu zajednicu, te potaknuti sve zainteresirane na suradnju, kreativnost i zajedničko djelovanje. Ovo je tek prva od niza aktivnosti koje će se provoditi u sklopu programa.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na predstavljanju, postavite pitanja i saznate sve što Vas zanima, jer… aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste Vi!

Pin It on Pinterest