Grad Vodnjan-Dignano na Međunarodnom sajmu u Bjelovaru prezentirao ekstra djevičanska maslinova ulja Vodnjanštine

 

Gradonačelnik Grada Vodnjan-Dignano Klaudio Vitasović sa suradnicima sudjelovao je 06. travnja na otvorenju 21. Proljetnog međunarodnog sajmu u Bjelovaru na kojem je Grad Vodnjan-Dignano prezentirao ekstra djevičanska maslinova ulja vodnjanskih maslinara i gdje je najavljena manifestacija „14. Dani mladog maslinovog ulja“ koja će se održati u Vodnjanu od 16.-18. studenoga 2018. godine.

Grad Vodnjan-Dignano je na Sajmu nastupio u suradnji sa Općinom Tinjan i Turističkom zajednicom Središnje Istre na štandu Istarske županije koja je na Sajmu bila županija partner Bjelovarsko-bilogorske županije.

Gradonačelnik Vitasović je u pročelnika Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu Istarske županije g. EziaPinzana, na izložbeno/promocijskom prostoru Istarske županije,

ugostio brojne gospodarstvenike, goste i posjetitelje. Štand su, između ostalih, posjetili ministar poljoprivrede Republike Hrvatske g. Tomislav Tolušić, župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs i gradonačelnik Grada Bjelovara g. Dario Hrebak.

 

Pin It on Pinterest