Program “Aktivni u zajednici” u Pazinu

 

Radionica o društvenom kapitalu, razrade projektnih ideja i predlaganja potreba u gradu Pazinu 7.5.2018.godine, Društveni centar Veli Jože od 17-20 sati

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji Gradom Pazinom organizira radionicu o društvenom kapitalu, razrade projektnih ideja i predlaganje potreba u Gradu Pazinu.

Radionica će se održati u ponedjeljak 7.5.2018. godine u Društvenom centru Veli Jože (154. brigade Hrvatske vojske 5) od 17 – 20 sati.

Radionica se provodi u okviru programa „Aktivni u zajednici“ koji se provodi u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Grad Pazin je temeljem Javnog poziva odabran za provedbu programa „Aktivni u zajednici“, a cilj kojeg je povećati društveni kapital.

U suradnji s građanima, organizacijama, poduzetnicima i raznim drugim dionicima pojedine lokalne zajednice Zaklada želi riješiti konkretne potrebe koji će polaznici radionice istaknuti
kao prioritet rješavanja za njihovu zajednicu. S tim u vezi, pozivaju se svi zainteresirani građani, članovi udruga, predstavnici ustanova, institucija koje djeluju na pdoručju grada Pazina, da se uključe i prisustvuju radionici, predlože potrebe i
zajedno sa Zakladom razrade ideju.

Jedna od ideja biti će odabrana, te će se provesti u suradnji s ostalim zainteresiranim građanima grada Pazina, Zakladom i Gradom Pazinom.

Radi organizacije radionice molimo da građani svoj potvrde do 3.5.2018. godine na adresu e-pošte: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

Više o programu možete pronaći na web stranici Zaklade: www.civilnodrustvo-istra.hr u dijelu Suradnja/Aktivni u zajednici.

Pin It on Pinterest