CITY GAME predstavila igru Arena Mysterium

 

Tvrtka CITY GAME predstavila je novu pustolovnu gradsku igru s tabletom, koja spaja zabavu s upoznavanjem povijesti grada Pule i života gladijatora čija poruka još uvijek živi.

ARENA MYSTERIUM je nova pustolovna outdoor igra u kojoj igrači kao tim privatnih detektiva prate korake petorice hrabrih gladijatora i traže tajanstveni amulet. Igra se odvija u samom središtu Pule i alternativa je klasičnom izletu ili vođenom razgledu grada. Igrači dobivaju tablet koji ih vodi do zadataka i tajni koje moraju riješiti. Istodobno, na vrlo razigran i opuštajući način upoznaju povijest i zanimljivosti grada Pule te pokušavaju ispuniti svoju misiju u određenom roku.

“Gradske igre su novi fenomen posljednjih godina. To je interaktivna zabava za društvo koja omogućuje igračima zaboraviti na svijet oko sebe i zaroniti u potragu i nezaboravnu avanturu. Nove generacije sve više i više koriste različite moderne tehnologije pa je naš cilj bio pokazati igračima najatraktivnija mjesta u Puli koristeći tehnologiju, koja je njima istodobno zanimljiva i lako se koristi.” – rekla je Zuzana Podhradská, direktorica tvrtke CITY GAME, koja igru Arena Mysterium donosi.

Igra je pogodna za obitelji, grupe prijatelja, kao ne tradicionalna aktivnost za teambuilding ili originalan program za školske izlete. Igrati mogu dva ili više timova odjednom na način da se timovi natječu tko će brže otkriti tajnu, pri čemu ova igra postaje prava avantura. Igrači trebaju samo sastaviti tim od 2 do 5 ljudi i krenuti u potragu.

„Drago nam je da imamo još jedan novi proizvod u Puli i to ovakve vrste jer znamo da su danas gosti sve zahtjevniji u želji da si ispune vrijeme na zanimljiv način. Ovakvom igrom grupe, obitelji i sl. koristeći se tehnologijom, što je danas popularno, razgledati će grad i doživjeti ga na nov način. Turistička zajednica grada Pule će proizvod podržati kroz promociju.“ – rekla je Sanja Cinkopan Korotaj, direktorica Turističke zajednice grada Pule.

“Igra je dostupna na 6 jezika (hrvatski, engleski, njemački, talijanski, češki i slovački) i naši game masteri ili voditelji igre pričaju 4 jezika, tako da je igra također pogodna i za goste koji nisu više turisti, nego istraživači.” – rekla je Zuzana Podhradská.

Cijena igre je 440 Kn i može se rezervirati putem web stranice, telefonski ili e-mailom. Dostupna je svakodnevno od 9:00 do 18:00 sati.

Pin It on Pinterest