Gradonačelnik Miletić primio najuspješnije ovogodišnje učenike pulskih Osnovnih škola

 

Gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvirom Krizmanić Marjanović primio je danas u Gradskoj palači učenike pulskih Osnovnih škola koji su osvojili prva tri mjesta na svjetskim, državnim natjecanjima i prva mjesta na županijskim natjecanjima iz znanja i umjetnosti.

„Čestitam svim učenicima, mentorima, ravnateljima i roditeljima. Drago mi je radi Vas samih da težite uspjehu, čast mi je da ovim divnim rezultatima promovirate naš grad. Najbolje ulaganje koje si čovjek može u životu omogućiti je upravo ulaganje u znanje. Neovisno o ciklusu obrazovanja čovjek uči dok je živ. Gradska uprava  kreira razne sadržaje i teži konstantnom poboljšanju školstva, te čini sve što je u njenoj mogućnosti da školstvo i sam život u Puli bude što ugodniji. Koristim priliku da Vam još jednom čestitam što nas činite ponosnima.“ kazao je pulski gradonačelnik Boris Miletić prilikom današnjeg prijema.

Čestitke svim učenicima, ravnateljima i mentorima svih osnovnih  škola uputila je i Elvira Krizmanić Marjanović, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

„Čestitam na uspjesima iz matematike, informatike, biologije, tehničke kulture, fizike, povijesti i slikarstva. Divni su to uspjesi i puno je tu truda. Budite uspješni i u daljnjem školovanju.“ zaželila je učenicima pročelnica Elvira krizmanić Marjanović.

Na prijemu su sudjelovali učenici i mentori Osnovne škole Stoja, Šijana, Veli Vrh,Veruda, Kaštanjer i Tone Peruško.

U znak zahvale na uspjehu gradonačelnik je učenicima i mentorima uručio prigodne poklone.

Pin It on Pinterest