U HGK – ŽK Pula okončan još jedan ciklus edukacije o poduzetničkom učenju

Kako postići sporazum u poslovnim odnosima ili pregovaranju, bila je tema radionice koja je održana jučer u HGK – Županijskoj komori Pula.Riječ je posljednjoj, trećoj radionici koja je održana u sklopu ciklusa edukacije o poduzetničkom učenju Psihologija za gospodarstvenike.

Da bi se postigao sporazum ili maksimum u pregovaranju, potrebno je koristiti alate uz pomoć kojih se osviještava način na koji pojedinci pristupaju pregovaračkom procesu, te u konačnici utječu na njegov ishod, istaknula je predavačica Vanja Prvulović.

Edukaciju Psihologija za gospodarstvenikeHGK – ŽK Pula organizira u suradnji s Društvom psihologa Istre od 2014. godine, te pritom u u potpunosti snosi troškove organiziranja za tvrtke-članice. U ovih pet godina na edukaciji je sudjelovalo 470 sudionika.

Predsjednica HGK- Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić ističe kako Komora organiziranjem različitih oblika edukacije, promovira cjeloživotno učenje, pa i u segmentu psihologije koji može doprinijeti unaprjeđenju poslovanja poduzetnika.

Pin It on Pinterest