Pulski gradonačelnik Boris Miletić primio „kraljicu sevdaha“ Amiru Medunjanin

U prostorijama Komunalne palače pulski gradonačelnik Boris Miletić primio je danas proslavljenu pjevačicu Amiru Medunjanin koja će sutra zajedno s norveškim komornim sastavom TrondheimSolistene nastupiti u pulskoj Areni.

„Kraljica sevdaha“ kako je mnogi često nazivaju, ove godine obilježava 15 godina uspješne glazbene karijere tijekom koje je osvojila srca mnogobrojnih koji su upravo zbog njenog glazbeno izričaja zavoljeli sevdah.

„Drago mi ja da Vam i osobno imam priliku zaželjeti dobrodošlicu u Pulu i poželjeti Vam ugodan boravak i nadasve odličan koncert u najljepšoj pozornici na otvorenom. Vjerujem da ćete sutra uživati baš kao što će uživati i brojna publika koja s nestrpljenjem očekuje nastup“, kazao je pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Zahvalivši na dobrodošlici, Amira Medunjanin  izrazila je zadovoljstvo što ima priliku nastupiti u veličanstvenom ambijentu pulske Arene zajedno s vrsnim glazbenicima i članovima  komornog sastava iz Norveške, TrondheimSolistene s kojima je prvi put nastupala u studenom 2017. godine i koji su tri puta nominirani za Grammyja u kategoriji klasične glazbe.

Na sutrašnjem koncertu u Areni promovirat će najnoviji studijski uradak “Ascending” koji predstavlja retrospektivu njenog cjelokupnog opusa, a uz neke već dobro poznate i objavljene pjesme snimljene u novim aranžmanima, na albumu se nalaze i pjesme koje Amira redovito izvodi na koncertima, a nikada se nisu našle niti na jednom izdanju, kao i nekoliko potpuno novih pjesama.

Koncert u Areni počinje u 21,00 sat.

Pin It on Pinterest