Prva MAM klupa za dojenje i previjanje u Puli

Prva MAM klupica za dojenje i prematanje u Puli i Istri, a druga u Hrvatskoj postavljena je danas u  Parku Franje Josipa I. U ime Grada Pule svečanosti postavljanja klupe prisustvovala je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović.

„Grad Pula prijatelj je djece te podržava sve što se odnosi na poboljšanje života u gradu, s toga nam je čast biti dio ove priče, sigurne priče za mame i bebe koja potiče dojenje, koji je jedini prirodni i najzdraviji način hranjenja beba.“ rekla je Krizmanić Marjanović i pozdravila te zahvalila tvrtci Apollo Hr, robnoj marki MAM i prodavaonicama Bubamara na potpori i organizaciji.

“Cilj je podrška dojenju kao najboljem i najzdravijem načinu ishrane beba, kao i podizanje svijesti o dojenju na javnom mjestu” naglasila je Sanja Varjačić Posilović iz tvrtke Apollo Hr.

Tvrtka Apollo Hr koja podupire dojenje kao prirodan proces, a koja je ujedno i predstavnica robne marke Mam, u sudjelovanju s prodavaonicama Bubamara odlučila je postaviti prvu MAM klupu u Puli  u Međunarodnom tjednu dojenja ističući dojenje kao prirodan proces kojeg se ne treba sramiti te mamama osigurati prostor u javnosti na kojem mogu slobodno i u miru nahraniti i previti. Klupa je namjenjena majkama koje doje, a u njenom sastavu se nalazi i pult za presvlačenje.

Pin It on Pinterest