Župan Flego i gradonačelnik Miletić zatražili hitan sastanak s premijerom na temu Uljanika

Istarski župan Valter Flego i gradonačelnik Pule Boris Miletić danas su uputili molbu za hitnim sastankom s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejom Plenkovićem na temu Uljanika, sljedećeg sadržaja:

Nastavno na jučer održani operativni sastanak u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta, vezano za prezentaciju dopunjenog programa restrukturiranja Uljanik brodogradilišta u trajanju duljem od 4 sata, a na kojem nije nazočio resorni ministar gospodarstva Darko Horvat, ovim putem želimo iskazati svoju zabrinutost zbog navedenog. Obzirom da nismo mogli dobiti odgovore na konkretna pitanja upućujemo molbu za hitnim održavanjem sastanka s Vama na temu Uljanika.

 Također, kako su i predstavnici radnika Uljanika u više navrata bezuspješno tražili sastanak s ministrom gospodarstva Darkom Horvatom, tražimo Vas da na sastanku budu prisutni i predstavnici radnika brodogradilišta Uljanik. Slijedom činjenice o izrazitoj važnosti predmetne teme, molimo Vas za žuran odgovor na navedenu molbu i što skoriji termin sastanka“.

Pin It on Pinterest