U PULSKOJ OPĆOJ BOLNICI PREMINUO VOZAČ, 28-godišnji mladić, koji je u subotu udario u stablo na Mutilskoj ulici

Državljanin Bosne i Hercegovine (28), s privremenim boravkom u Hrvatskoj preminuo je jutros u 3.10 sati u pulskoj Općoj bolnici uslijed teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodiila u Mutilskoj ulici.

Prometna nesreća se dogodila kada je mladić upravljajući teretnim vozilom KIA pulskih oznaka Mutilskom ulicom te je zbog gubljenja nadzora nad upravljačem prešao na lijevu traku za vozila iz suprotnog smjera i udario u viši rubnjak, a potom prednjim dijelom vozila u stablo.

Nakon udarca u stablo vozilo se odbilo i zarotiralo i zadnjim djelom je udarilo u zid kuće. Vozač je ostao priklješten u vozilu te su ga izvlačili pulski vatrogasci, a potom je hitno prebačen u pulsku Opću bolnicu sa izrazito teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život.

Međutim, iz bolnice su policiju izvijestili da je u 3.10 mladić preminuo.

Policija je za vrijeme očevida zatvorila Mutilsku od raskrižja sa Kosovom do raskrižja sa Vrtlarskom ulicom do 23.25 sati.

Nije poznato zašto je vozač izgubio nadzor nad upravljačem, no budući da je u vrijeme nesreće kišilo, postoji mogućnosti da je nesreći kumovao mokar kolnik.

Mladić se u teretnom vozilu nalazio sam, bez putnika. Na mjestu nesreće nije bio upućen državni odvjetnik.

Podsjetimo da je u petak na Fažanskoj cesti poginula pješakinja uslijed naleta kombija kojim je upravljao muškarac sa 2,65 promila alkohola.

Prema policijskoj evidenciji, nesretni mladić je 19. smrtno stradala osoba na istarskim prometnicama u ovoj godini.

Izvor: https://www.glasistre.hr

 

Pin It on Pinterest