Neslužbeno saznajemo: Ulaznica za pulski bazen koštat će 25 KUNA DNEVNO, 250 KUNA MJESEČNO?

Direktor Pula sporta Ivan Glušac nije htio potvrditi ni opovrgnuti spomenute iznose jer je, kaže, o tome bespredmetno govoriti dok cjenik nije služben. Vodit će računa da ne bude preskupo, ali i o troškovima koje će bazen generirati. Istaknuo je da cijene neće biti unificirane, već prilagođene različitim skupinama.

Prema neslužbenim informacijama određena je cijena korištenja pulskog bazena, čije se otvaranje očekuje u prosincu. Cijena dnevne karte za građanstvo za odraslu osobu tako bi trebala biti 25 kuna, mjesečne karte 250 kuna. Hoće li cijene biti drugačije za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom po uzoru na neke druge gradove, upitali smo direktora Pula sporta Ivana Glušca.

– Cjenik još uvijek nije usvojen i još o tome razgovaramo. Trebao bi biti donijet i javnosti prezentiran do kraja ovog mjeseca, kaže Glušac.

Nije htio potvrditi ni opovrgnuti spomenute iznose jer je, kaže, o tome bespredmetno govoriti dok cjenik nije služben.

Ističe da trebaju usporediti cijene s bazenima u drugim gradovima. Vodit će računa da ne bude preskupo, ali i o troškovima koje će bazen generirati. Glušac je istaknuo da cijene neće biti unificirane već, kao i drugdje, prilagođene različitim skupinama. Jedna će biti za odrasle, a druge za djecu, umirovljenike, osobe s invaliditetom? U ponudi će biti dnevna, poludnevna, mjesečna, polugodišnja i godišnja ulaznica.

Zavirili smo stoga u cjenike ulaznica na gradske bazene u nekim drugim hrvatskim gradovima, prije svega Slavonski Brod s kojim se Pula i dosad uspoređivala. Ulaz u taj gradski kompleks odrasle košta 25 kuna, a druge skupine poput djece, učenika, studenata, umirovljenika, osoba s invaliditetom i hrvatskih ratnih vojnih

invalida 15 kuna. Postoje i razne druge varijante ulaznica: obiteljska je 60 kuna, tjedna individualna 115, a tjedna obiteljska 250 kuna. Posebne skupine tjednu kartu plaćaju 80 kuna, a mjesečnu 150. Mjesečna za odrasle je pak 230 kuna, a za obitelji 500 kuna. Djeca do 6 godina ulaze besplatno.

Izvor: https://www.glasistre.hr

 

Pin It on Pinterest