Održana dodjela nagrada Camille Awards

U hotelu Park Plaza Histria u Puli sinoć se u sklopu International Sound & Film Music Festivala (ISFMF) održala dodjela nagrada Camille Awards, nagrada koju struka dodjeljuje europskim skladateljima za ostvarenja u području filmske glazbe.

Na dodjeli nagrada u ime Grada Pule bila je prisutna pročelnica Upravnog odjela za kulturu Jasmina Nina Kamber, a dodjela je imala i humanitarni karakter te je cijelokupni prikupljeni iznos od ulaznica namijenjen uređenju kabineta glazbene umjetnosti pulske Gimnazije.

Camille Awards, uz suradnju s ISFMF-om, organizira ECSA, Europski savez skladateljskih društava (European Composer & Songwriter Alliance), krovna je udruga koja okuplja preko 50 strukovnih organizacija europskih skladatelja iz 25 europskih država. Uz svoju primarnu zadaću poboljšanja statusa europskih skladatelja i njihovih prava, ECSA organizira niz kulturnih i umjetničkih projekata kojima se promovira suvremena europska glazba svih žanrova. Nagrada Camille Awards je sufinancirana iz programa Creative Europe Europske Unije koji potiče kulturni i audiovizualni sektor.

Pin It on Pinterest