Najavljeno jubilarno izdanje najvećeg malonogometnog turnira u Istri

Na današnjoj konferenciji za novinare u pulskoj je Komunalnoj palači najavljeno jubilarno 30. izdanje malonogometnog turnira „Moja ulica, moja ekipa“ koje će se od 07. prosinca održavati u pulskom Domu sportova Mate Parlov.

Predstavljanju novog izdanja najvećeg malonogometnog turnira u Istri prisustvovao je i zamjenik pulskog gradonačelnika Robert Cvek koji je svim sudionicima turnira zaželio puno uspjeha i sportske sreće. „Grad Pula već godinama unazad ponosni je pokrovitelj ove sportske manifestacije koja okuplja brojne zaljubljenike u mali nogomet i koja privlači sve više posjetitelja. Ove godine imamo i trostruki jubilej jer „Moja ulica, moja ekipa“ slavi  40. godišnjicu od osnivanja, 30. izdanje turnira i 15. izdanje od obnavljanja turnira i veliko hvala organizatorima koji su se uhvatili ovog zahtjevnog posla“, kazao je zamjenik gradonačelnika Robert Cvek.

Predsjednik udruge Futsal Pula koja treću godinu organizira turnir Valter Cetina zahvalio je Gradu Puli na potpori prilikom organiziranja ove sportske manifestacije te je poručio kako se ove godine očekuje još veći broj gledatelja i prodanih ulaznica. Dodao je kako će se pored veteranskog dijela turnira i „Mini ulice“ za djecu do 11 godina, na ovogodišnjoj Ulici ponovno održati i turnir za djecu do 15 godina.

Dopredsjednik Udruge Damir Pauletić kazao je kako turnir i ove godine ima humanitarni karakter te će se prikupljena sredstva od ulaznica, u iznosu od 30 tisuća kuna donirati potrebitim udrugama.

Prijave za turnir kreću od 15. studenog, a svi zainteresirani svoje ekipe mogu prijaviti putem broja telefona 0981305244 ili e-maila futsal.pula@gmail.com, a moguće je ekipe prijaviti uživo na velikom izvlačenju parova koje će se održati u Caffe baru Cabahia 1. prosinca.

Pin It on Pinterest