Max City svoja vrata otvara 8. studenog

Uz svečani program koji će početi u 10.30 sati pred glavnim ulazom u Max City, obilježit će se početak rada najvećeg trgovačkog centra u Istri i na širem području.

Svečanim otvorenjem u četvrtak, 8. studenog 2018. godine u Puli, vrata otvara najveći trgovački centar u Istri – Max City. Posjetitelji će osim u shoppingu moći uživati i u zabavi, ali i opustiti se i to sve na istom mjestu. S više od 60 trgovina i ugostiteljskih objekata te dodatnih sadržaja u ponudi, kupnja doista postaje zabava i užitak.

Shopping centar ima natkriveni parking na dvije etaže s više od 800 parkirnih mjesta, a dostupan je i besplatan internet. Uz brojne ugostiteljske objekte, koji će nuditi kako istarske tako i inozemne menije, predah između kupnje bit će pravi gastronomski užitak. Za potpunu zabavu pobrinut će se CineStar, kino s pet zvjezdica i čak tri kino dvorane, dok za najmlađe je tu Twister Fun Park. U trgovačkom centru Max City posao će pronaći čak 500 ljudi.

Brojni su brendovi i trgovine koji su po prvi put u Istri te ćete od 8. studenog moći kupovati u trgovinama kao što su H&M, CCC, Pull&Bear, Reserved, Sport Vision, Mango, Elipso, Bershka, Stradivarius, Mojito, Sinsay te brojne druge koje vam donose više od 100 različitih brendova kojima doista nećete moći odoljeti. Max City nudi sve za vaše svakodnevne, ali i izvanredne kupovine za posebne prigode. Lokacija u neposrednoj blizini pulskog šetališta Valkane i Lungomarea, nudi jedinstveni doživljaj ispijanja kave i uživanja u prekrasnoj prirodi, a u ljetnim mjesecima možda i iznenadno kupanje u moru.

Za realizaciju projekta posebna zahvala ide partnerima projekta, glavnom izvođaču radova, tvrtki Kamgrad iz Zagreba koje je radila po projektu renomiranog međunarodnog projektantskog ureda ATP architects and engineers. Projekt potpisuje glavni projektant g. Dario Travaš, partner u ATP architects and engineers.

Pozivamo vas na prigodan program pred otvorenje, u četvrtak, 8. studenog u 10.30 sati, koje će se održati pred glavnim ulazom iz smjera Valkane, kada ćemo obilježiti ulazak u novi najveći shopping centar u Istri. Nakon toga, uživajte u brojnim pogodnostima i iznenađenjima koja pripremaju za vas lokali u Max Cityju.

S početkom u 19 sati Max City poklanja koncert grupe Vatra koji ne smijete propustiti. Uz shopping, okrijepu i veliki parking, dođite i zapjevajte s poznatim hrvatskim bendom. Vrući ritmovi Vatre zasigurno će vas izbaciti iz cipela i natjerati vas da zaplešete.

Dar za otvorenje, posjetiteljima priprema i Cinestar, jer će za filmoljupce imati akciju 1+1. S kupljenom jednom kartom druga je gratis. Ne propustite priliku, jer ponuda vrijedi samo na dan otvorenja 8. studenog.

Jutarnji dio programa u petak je posvećen djeci te ih možete prepustiti voditeljima u kreativnoj dječjoj radionici Happy City od 10 do 12 sati, a u popodnevnom terminu od 19 sati dođite i pogledajte modnu reviju u kojoj se predstavljaju neki od brendova iz Max Cityja.

U subotu je dječja radionica Happy City u popodnevnom terminu od 17 do 19 sati, a nastup Zbora Zaro i dječju modnu reviju pogledajte u 11 sati. Za nedjelju smo pripremili dječju predstavu i radionice za djecu, a cijeli program traje od 10 do 12.30 sati.

Svi posebni programi povodom otvorenja održavaju se na etaži P1 i besplatni su!

U zimskom razdoblju radno vrijeme centra bit će za većinu trgovina od 9 do 21 sat, s iznimkom Plodina koje će raditi od 7 do 22 sata te ugostiteljskih objekata koji će imati prilagođeno radno vrijeme. Ljeti će radno vrijeme svih trgovina biti i duže.

Obzirom da će otvorenje najvećeg trgovačkog centra u Istri zasigurno privući velik broj posjetitelja, podsjećamo da je prilaz centru s osobnim vozilima moguć iz nekoliko smjerova. Glavni ulaz za sva vozila je na novoizgrađenom rotoru na raskrižju ulice Veruda i Stoja, a prilaz je moguć i iz Ulice Fižela. Promet će regulirati profesionalni redari kako bi bio što protočniji.

Građani do trgovačkog centra mogu stići i autobusima javnog gradskog prijevoza. Zahvaljujući Gradu Puli koji je u okruženju izgradio svu potrebnu infrastrukturu, izvedena su i četiri nova autobusna ugibališta i to po dva u Ulici Stoja i dva u Ulici Veruda.

Pozivamo građane da nam se pridruže u slavlju i ujedno ih molimo za strpljenje i razumijevanje u prometu.

Max City vas očekuje!

 

 

 

Pin It on Pinterest