Glazbeni prvijenac Bojane Žamarije – “Više nema nas”

Nakon 12 godina bavljenja glazbom labinjanka Bojana Žamarija snimila je svoju prvu pjesmu i spot.

U vremenu kada je na hrvatskoj sceni previše glazbenika koji uglavnom idu istim putem ,ova mlada glazbenica odlučila se za jedan malo posebniji glazbeni izricaj , ne toliko zastupljen na ovim prostorima ( balada).

Promocija će se održati 07.12 u Taverni Mediteran Hotela Melia Coral u Umagu.

O glazbenici:

Bojana Žamarija ima 30 godina i dolazi iz Labina. Pjeva od malih nogu, a svoje prve solo nastupe imala je Mini cantantima i sa skupinom XL pod vodstvom Sabrine Stemberga Vidak. Time nadahnuta dolazi do spoznaje da je pjevanje upravo ono što ju ispunjuje i čime se želi baviti. Završila je srednju glazbenu školu u Puli, teoriju i solo pjevanje, i kasnije diplomirala Management za ugostiteljstvo i turizam u Opatiji. Sa 18 godina počela je sa nastupima po hotelima u Rapcu, u duu i triu, a posljednjih 8 godina nastupa sama kao One man band, klavir i vokal. Živi u Umagu već 5 godina jer ju ovdje veže najviše poslovnih angažmana, a glazba je jedino čime se bavi.
S vremenom,  u njoj je rasla želja da napravi nešto svoje i tako je proizašla vani i njena prva pjesma pod nazivom ” Više nema nas “. Tekst i glazbu potpisuje sama, a za aranžman je zaslužan Aleksandar Valenčić iz Rijeke. Radi se o baladi u kojoj želi pokazati svoju autentičnost u pjevanju i možda se na jedan određeni način vratiti i u godine u kojima su glazbene kompozicije imale dušu i jedan drugi stil od ovog današnjeg. Spot za pjesmu snimljen je u Rapcu i potpisuje ga Eric Vojak.

 

Pin It on Pinterest