Radionice Coca-Coline podrške mladima održane su prvi put u Puli

Mladi u Puli imali su priliku u sklopu besplatnoga Coca-Colina obrazovnog programa steći važne vještine potrebne na tržištu rada

 Zagreb, 23. studenoga 2018. –Besplatni obrazovni program Coca-Colina podrška mladima namijenjen je mladim nezaposlenim ljudima koji žele steći znanja i vještine tražene na tržištu rada, a trodnevne radionice programa od 21. do 23. studenoga prvi su puta održane u Puli.

Tijekom prvoga dana programa polaznici su stjecaliznanja iz područja životnih vještina, kao što su osobni razvoj i razumijevanje sebe, komunikacija i davanje povratnih informacija te interakcija i umrežavanje, a mladima ih je prenosila Ana Frlan Bajer, stručnjakinja Grupe Selectio specijalizirane za savjetovanje u području ljudskih potencijala i potrage za kadrovima. Druga su dva dana radionica bila rezervirana za poslovne vještine, odnosno teme koje uključuju financijsku pismenost, poslovno planiranje, upravljanje projektima te prodajne i pregovaračke vještine, o kojima su govorili iskusni predavači Vesna Kezdorf, Marija Vurnek, Melita Cita, Vesna Vrga Perović i Romeo Jerčić.

Nakon radionica polaznicima su uručene potvrde o uspješnome završetku programa, koje su u prošlogodišnjemu ciklusu radionica pomogle čak 30 % mladih polaznika u pronalasku zaposlenja.Potvrdu je dobila i polaznica programa Samanta Gattoni: „Sudjelovanje na radionicama iznimno je vrijedno iskustvo, a posebno sam zadovoljna izvrsnim predavačima. Drago mi je da su uspjeli svoja iskustva koja su godinama skupljali prilagoditi nama koji smo tek pred ulaskom na tržište rada. Osim toga što smostekli znanje i nove vještine, svi smo se i dobro zabavili, pa vjerujem da će neka poznanstva prerasti i u prijateljstva“, rekla je Samanta.

U sklopu obrazovnoga programaCoca-Colina podrška mladima u prošloj je godini osnaženo 250 mladih u četirima gradovima, a u ovogodišnjemu ciklusu gotovo 1000 mladih u brojnim gradovima diljem Hrvatske. Trodnevne će se radionice u Rijeci održati od 28. do 30. studenoga, a svi zainteresirani mladi koji zadovoljavaju formalne kriterije još se mogu prijaviti namrežnoj stranici projekta (https://prijava.cocacolinapodrskamladima.hr/.

O Coca-Coli HBC Hrvatska

Coca‑Cola HBC Hrvatska jedna je od najvećih tvrtka u industriji bezalkoholnih napitaka u Hrvatskoj, a ujedno je i ovlaštena punionica tvrtke The Coca‑Cola Company. Coca‑Cola HBC Hrvatska jedina je tvrtka u državi koja proizvodi i distribuira Coca-Coline proizvode, među kojima je i Coca‑Cola, koja se u Hrvatskoj počela proizvoditi 1968. Sjedište je tvrtke u Zagrebu, gdje je smještena i punionica, a proizvodi se distribuiraju s pomoćušest tvrtkinih skladišta i distribucijskih centara. Prodajna se ponuda tvrtke sastoji od vodećih robnih maraka Coca-Cole, Coca-Cole Zero, Fante i Spritea i robnih maraka pod ovlasnicom drugih tvrtka. Coca‑Cola HBC Hrvatska neprestano traži nove prilike kako bi proširila svoju prodajnu ponudu i tako omogućila potrošačima u Hrvatskoj što veći izbor svojih proizvoda. Tvrtka poduzima sve mjere u cilju osiguranja najviše kvalitete svojih proizvoda. Usto, snažan se naglasak stavlja i na održivi razvoj poslovanja, koji je usko povezan s održivim razvojem zajednica u kojima tvrtka posluje.

Coca‑Cola HBC Hrvatska dio je skupine Coca‑Cola HBC, koja posluje u 28 država i opskrbljuje tržište od oko 595 milijuna stanovnika. Skupina je proglašena svjetskim predvodnikom u industriji napitaka u sklopu svjetskoga i europskoga Dow-Jonesova indeksa održivoga razvoja, a također je uvrštena i u indeks FTSE4Good. Dionice Coca-Cole HBC uvrštene su u najviši razred Londonske burze, tzv. premiumlisting (LSE: CCH), a kotiraju i na Atenskoj burzi (ATHEX: EEE). Za dodatne podatke posjetite mrežnu stranicu: https://hr.coca-colahellenic.com/hr/

foto:Duško Marušić/Pixsell

23.11.2018.,Pula-Gradska knjižnica i čitaonica Pula – središnja knjižnica
Za potrebe klijenta Coca Cola snima se završno događanje projekta Coca colina podrška mladima.
foto:Duško Marušić/Pixsell

 

23.11.2018.,Pula-Gradska knjižnica i čitaonica Pula – središnja knjižnica
Za potrebe klijenta Coca Cola snima se završno događanje projekta Coca colina podrška mladima.
foto:Duško Marušić/Pixsell

 

 

Pin It on Pinterest