HUMANITARNA AKCIJA “ULJANIK ZA BOLJE SUTRA”

5. prosinca započela je tromjesečna humanitarna akcija ULJANIK ZA BOLJE SUTRA. Najvažniji dio odvijat će se tijekom prosinca. Održat će se razne aktivnosti za vrijeme kojih će se prikupljati sredstva; poput koncerata, sportskih manifestacija i dolaska Djeda Božićnjaka u prostor brodogradilišta.

 U Zagrebačkoj banci otvoren je tekući račun za posebne namjene na kojeg se mogu vršiti uplate. Akciju je, osim toga, moguće poduprijeti  medijskim sponzorstvom ili kakvim drugim aktivnostima. Prikupljenim sredstvima pomoći će se egzistencijalno najugroženijim obiteljima Uljanikovih radnika, a prije svega njihovoj djeci. Ne moramo ni pojašnjavati ozbiljnost situacije unutar višečlane obitelji s nekoliko djece u koju mjesecima nije stigla očeva plaća. Roditelji ne mogu djeci platiti vrtiće, hranu, lijekove, pelene, školske obroke, prijevoz i sve ostalo što im treba za normalno funkcioniranje u zajednici. Mnogi od njih ne znaju ni kako će nahraniti obitelji, a kamo li kako će kupiti blagdanske darove.

Iz prosinačkog programa valja izdvojiti VELIKI HUMANITARNI KONCERT – ULJANIK ZA BOLJE SUTRA koji će se održati na pulskoj Portarati 17. prosinca s početkom u 20 sati. Nastupaju: grupa Nola, Elis Lovrić, Bruno Krajcar, Mateo Pilat, The Night Express, David Temelkov i Tony Cetinski. Događaj možete pratiti uživo u programu Rovinj FM-a i pulske TV Nove od 20 i 30.

Bliži se blagdansko vrijeme, a duh Božića najlakše možemo osjetiti pomažući onima koji našu pomoć trebaju.

Pomozimo zajedno obiteljima, a pogotovo djeci, Uljanikovih radnika! 

Ovim putem i mi zahvaljujemo svima koji nama pomažu u organizaciji i provođenju ove humanitarne akcije.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/uljanik.za.bolje.sutra/

INSTAGRAM: @uljanik.za.bolje.sutra

MAIL: uljanikzaboljesutra@gmail.com

TELEFON: 091 284 4477

BROJ RAČUNA: HR1023600003513337765

#nebudiOtok
#budiDiv

Pin It on Pinterest