RIDE2 USKORO U PULI, vozačima nudi stalan posao i solidnu zaradu

Tvrtka Ridecar, koja se inače bavi klasičnim rent-a-carom te je projektom Ride2 ušla i na tržište taksi prijevoza, ovih je dana raspisala natječaj kojim traži vozače svojih taksi vozila u pet hrvatskih gradova, među kojima je i Pula.

Nakon što su uoči prošle turističke sezone u Istru stigli najprije Cammeo, a nedugo nakon toga i Uber, prema svemu sudeći na pulske će ceste uskoro doći još jedan taksi prijevoznik. Naime, tvrtka Ridecar, koja se inače bavi klasičnim rent-a-carom te je projektom Ride2 ušla i na tržište taksi prijevoza, ovih je dana raspisala natječaj kojim traži vozače svojih taksi vozila u pet hrvatskih gradova, među kojima je i Pula. Uz Pulu, vozače s višegodišnjim vozačkim iskustvom te bar jednom godinom iskustvom na poslovima profesionalnih vozača traže i u Dubrovniku, Splitu i Zadru. Osim širenja poslovanja u turistička središta na jadranskoj obali, traže nove vozače i za rad u Zagrebu.

Startali u Zagrebu

Ride2 je projekt koji postoji već dvije godine, no ranije su bili okrenuti poslovanju sa stranim agencijama te su nudili prijevoz na festivalima ili privatne transfere od zračnih luka do hotela uz raniju rezervaciju. Promjenom regulative i novim Zakonom o prijevozu u cestovnom prometu liberalizirano je autotaksi tržište, pa su i u ovoj tvrtki odlučili ponuditi taksi uslugu. S klasičnom uslugom najprije su krajem studenog prošle godine krenuli na zagrebačkom području, a nakon što je tamo očito uspješno probijen led, spremni su i za osvajanje obale. 

Izvor: https://www.glasistre.hr

Pin It on Pinterest