Zamjenik gradonačelnika Robert Cvek primio pobjednike turnira “Moja ulica, moja ekipa“

Povodom nedavno završenog 30. izdanja malonogometnog turnira Moja Ulica Moja Ekipa Suzuki Motortech 2018. zamjenik gradonačelnika Robert Cvek primio je danas u Gradskoj palači pobjednike turnira, ekipu Palermo Glock Trapan Inside Veruda.

“Ulica” je proslavila veliki trostruki jubilej, 40 godina od osnivanja, 30. izdanje turnira u povijesti te 15. izdanje od obnavljanja pokrenutog 2004. godine, to je veliki doseg, a treću godinu uzastopno je organizira udruga Futsal nastavljajući dugu malonogometnu pulsku tradiciju.

 Turnir je odigran u četiri kategorije u kojima je nastupilo stopedest i četiri  ekipe, što znači da je na parket Doma sportova Mate Parlov istrčalo više od tisuću i petsto igrača.
Ekipa Palermo Glock Trapan Inside Veruda je nakon boljeg izvođenja sedmeraca bila bolja od branitelja naslova Pizzerie Jupiter Klinci, te pobjedom postala jedna od najmlađih ekipa od obnavljanja Ulice koja se popela na tron. Treće mjesto pripalo je Agenciji Medior koja je bila bolja od ekipe Slipci Istra Ferrum. Na turniru je nastupilo osamdest i pet ekipa iz Istre, Kvarnera i Slovenije.

Grad Pula godinama je ponosni pokrovitelj ove sportske manifestacije koja okuplja brojne zaljubljenike u mali nogomet i koja privlači sve više posjetitelja. 
Zamjenik gradonačelnika zahvalio se organizatorima turnira, čestitao svim sudionicima, posebno pobjedničkoj ekipi, izrazivši zadovoljstvo da je pobjedila ekipa iz Pule kao i da se upravo u Puli odvija ovakav turnir koji povezuje kvartove, ulice, prijatelje, a sve kroz sport, druženje i zabavu. Dodao je da će Grad Pula i ubuduće podržavat ovakvu manifestaciju jer smatra kako je to izvrsna promocija sporta, posebno za djecu i mlade, ali i već tradicionalno zimsko mjesto druženja u našem gradu.
Tajnik udruge Futsal Pula Goran Mihovilović, zahvalio je Gradu na potpori i pohvalio mlade dečke koji žive sport i sudjeluju na turniru.

Malonogometni turnir “Moja ulica, moja ekipa – Suzuki Motortech” jedan je od najmasovnijih u Hrvatskoj.

Pin It on Pinterest