Pulska policija pronašla različite vrste droga

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama  policija je kazneno prijavila 39-godišnjaka.

Policijski službenici pulske policije i djelatnici Službe organiziranog kriminaliteta su dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom te su utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, temeljem operativnih saznanja da posjeduje i preprodaje drogu, policijski službenici su 7. ožujka oko 17.15 sati uhitili 39-godišnjaka. Temeljem naloga nadležnog suda, policija je uz pomoć psa za detekciju droga Duksa obavila pretragu vozila i doma kojeg koristi osumnjičeni na području Fažane te su pronašli 18,3 grama amfetamina i 91,4 grama bijele praškaste materije nepoznatog podrijetla, 3 tabele ecstasyija, 5.8 grama marihuane i 3.5 grama droge MDMA.

Također, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni od mjeseca rujna 2018. godine do kraja mjeseca veljače 2019. godine u više navrata preprodavao drogu na području Pule te će se danas privesti u pritvorsku jedinicu PU istarske. 

Foto : Ilustracija (PU Istarska)

Pin It on Pinterest