Predstava “Nora – trenutak pobune” u Medulinu 22. ožujka 2019. godine

Medulinski 3MC ugostiti će u petak, 22. ožujka 2019. godine s početkom u 20,00 sati predstavu “Nora – trenutak pobune”, koja je nastala u koprodukciji Kazališta Tragači i Kazališta KNAP.

Predstava prati proces kazališnih proba tijekom postavljanja Ibsenove “Nore”, pri čemu se igra nekoliko Ibsenovih scena. Predstavu je režirala Frana Marija Vranković, a u njoj igraju Zijad Gračić, Jelena Hadži-Manev i Mladen Kovačić.

NAGRADE I PRIZNANJA:

Bobijevi dani smijeha 2018.g. – specijalno priznanje žirija za autorsko i glumačko ostvarenje: Jelena Hadži-Manev

Nagrada hrvatskog glumišta 2018.g. – nominacija za najbolji dramski tekst: Jelena Hadži-Manev

IZ KRITIKA:

„I ova je predstava pokazala da su glumci odlični u onome što ih najizravnije „žulja“. Zato je u ovom djelu najzanimljiviji tekst te su u njemu čvrsto usidrene glumačke kreacije Jelene Hadži-Manev, Zijada Gračića i Mladena Kovačića.“(Bojana Radović, Večernji list, 11. studenoga 2017.)

„Jelena Hadži-Manev kao Orhideja i Zijad Gračić kao Hrvoje igraju raspoloženo i zapravo veselo, što omogućuje održavanje predstave zanimljivom, prvenstveno zbog njezine humorne note… Nora – trenutak pobune svakako je zabavna predstava koja nudi određene uvide u nastanak i proces rada na kazališnoj predstavi.“ (Leon Žganec-Brajša, KAZALIŠTE.hr, 31. listopada 2017.)

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Pin It on Pinterest