Skener osobnosti by Davor Bilman u Središnjoj knjižnici

Davor Bilman predstavit će u petak, 12. travnja 2019. u 18 sati u Središnjoj knjižnici Skener osobnosti by Davor Bilman.

Davor Bilman je poslovni savjetnik, poznatiji kao ljudski Skener osobnosti. U prve tri sekunde vizualnog kontakta s osobom može prepoznati njenu osobnost, odabir automobila, odjeće te kakav komunikacijski stil preferira i što ju pokreće u životu. Kroz više od 20 godina rada u prodaji te 15 godišnjim iskustvom soft skill trenera, radio je s preko 10.000 polaznika te preko 500 tvrtki.

Formalno obrazovanje diplomiranog ekonomista i dugogodišnje iskustvo u prodaji uz kontinuiranu izobrazbu, pomaže Davoru da polaznicima svojih treninga lakše prenosi nova znanja i vještine te osigura njihovu trenutnu primjenu u praksi. Trenutno održava predavanja, radionice i treninga diljem regije na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada i poslovnog pregovaranja. Autor je knjige Nosi mi se moja boja, koja je izašla na tržište početkom 2019.

Skener osobnosti by Davor Bilman je metoda brze procjene ljudske osobnosti. Iskusnom skeneru potrebno je svega par sekundi da na temelju određenih “filtera” ili “markera” zaključi o kakvoj se osobi radi. U želji za što bržom procjenom pri obavljanju posla prodaje, Davor Bilman se nadogradio na osnovne teorije o temperamentima, dodajući svoju nadogradnju u vidu procjene na temelju načina odijevanja. Osnovna premisa jest da svatko kupuje u skladu sa svojom osobnošću. Tako postoje 4 tipa osobnosti, odnosno 4 boje: crvena, žuta, zelena i plava; sa svojim pripadajućim posebnostima, prednostima i manama.

Saznajte više na: https://www.davorbilman.com.

Pin It on Pinterest