Foo Fightersi otvaraju bogato pulsko ljeto u Areni

Sve što trebate znati prije koncerta Foo Fightersa u Puli

Planetarno popularni Foo Fightersi, u samo 2 minute nakon puštanja u prodaju, rasprodali su sve ulaznice za svoje premijerno gostovanje na ovim prostorima koje će se dogoditi  18. i 19. lipnja u pulskoj Areni. Time su ovi koncerti postali i najbrže rasprodani koncerti nekog inozemnog izvođača u povijesti gostovanja u Hrvatskoj.

Izuzetan interes za ekskluzivno gostovanje  Foo Fightersa u Puli nemjerljiv je s bilo kojim događajem do sada u Hrvatskoj. Time je postalo jasno da je gostovanje Fightersa u Puli  centralni rock događaj u regiji.
Satnice za dva koncerta koja će bend odsvirati u Puli su iste. Vrata Arene će se otvoriti u 18:00, predgrupa, Frank Carter & The Rattlesnakes, početi će u 20:00, a Foo Fighters u 21:15 sati.

Vrata će se otvoriti dva sata prije početka predgrupe te više od tri prije Davea Grohla i njegovog benda. Publika koja ima ulaznice za Parter te osobe u invalidskim kolicima u koncertni prostor će ulaziti isključivo na ulaze označene A/B iz Istarske ulice (donja strana Arene). Publika s ulaznicama za Tribinu i Stajanje na travi ulaziti će isključivo na ulaze C/D koji se nalaze na uglu Scalierove ulice i Ozad Arene.

Eventimovi čitači na ulazima bit će namješteni tako da propuštaju samo dopuštene ulaznice, pa primjerice s kartom za Parter neće biti moguće ući na C/D ulaz. Također, ulaznice vrijede za jedan ulaz u Arenu, stoga izlazak, pa ponovni ulaz na istu kartu neće biti moguć.
Menadžment Foo Fightersa objavio je popis stvari koje se ne smiju unijeti u koncertni prostor, a to su: profesionalne kamere s odvojivim objektivima, profesionalni video snimači (osim mobitela),profesionalni audio snimači, go pro kamere, ipadovi, selfie štapovi, oružje, boce, kanisteri bilo koje vrste, laseri, hrana, piće, ruksaci i torbe veći od 20×30 cm.
Pripremljene su i dvije zone gdje će fanovi moći kupiti merchandise benda i piće. Jedna se nalazi van koncertnog prostora, ispred Arene u Istarskoj ulici, a druga unutar prostora, odmah nakon provjere ulaznica za Tribinu i Stajanje na travi u ulici Ozad Arene.

Zbog  održavanja koncerata 18. i 19. lipnja 2019. godine bit će privremeno ograničenje prometa – zabrana prometa vozila od 17:00 sati do 02:00 sata narednog dana, na prometnicama  u Istarskoj ulici (od Scalierove ulice do Trga Nimfej), na Trgu Nimfej (od Istarske ulice do Flavijevske ulice), na Šetalištu Nella Milottija, u Amfiteatarskoj ulici, u Gladijatorskoj ulici (od Ulice Škaleta do Ulice Ozad Arene), u Scalierovoj ulici (od Istarske ulice do Stiglicheve ulice),  u Varaždinskoj ulici (od Ulice Croatia do Scalierove ulice), na Trgu Ozad Arene.

Kako se ne bi stvarale velike prometne gužve mole se građani da uz parkiralište Karolinu koriste parkirališta većih kapaciteta kao što je to parkiralište Mandrač i Marsovo polje, na koje će po popunjenju mjesta na Karolini biti usmjereni od strane djelatnika Pulaparkinga. Autobusi se također parkiraju na parkiralištu Mandrač.

Pin It on Pinterest