Raznovrsni program u sklopu Vodnjanskog ljeta

Vodnjansko je ljeto krenulo punom parom sa bogatim programom na Narodnom trgu.

Protekle nedjelje 23.06. atmosfera u Vodnjanu bila je zaista magična i u znaku dobrih želja, koje je mnoštvo posjetitelja odaslalo u nebo iznad vodnjanskog glavnog trga! Po prvi puta u Vodnjanu u sklopu svečanog otvorenja vodnjanskog ljeta, uz tradicionalne vatre Sv. Ivana, održano je i puštanje lampiona dobrih želja „Make a wish“! Bio je zaista odličan odaziv i reakcija publike, što potvrđuju i unaprijed rasprodani lampioni, te se ovim putem zahvaljujemo svima koji su u tome sudjelovali! Žao nam je da nije bilo lampiona za svih, ali se nadamo da su i oni koji nisu uspjeli doći do lampiona uspjeli uživati u ovom nesvakidašnjem prizoru i upiti pozitivne vibracije koje su se širile vodnjanskim trgom. Još jednom zahvaljujemo i našim vrijednim DVD-ovcima pod čijim se budnim okom odvijala cijela večer. 

Program se nastavlja i ovaj tjedan:

U petak, 28.06. s početkom u 21 sat u Galeriji ″El magazein″ održati će se otvorenje izložbe arhitekture „Naših prvih 100 godina/I nostri primi 100 anni“ AD- arhitekture i dizajn d.o.o. Projekti-progetti. 

U subotu, 29.06. s početkom u 21 sat na Narodnom trgu u Vodnjanu održati će se 5. po redu Bošnjačka noć u organizaciji BKUD-a ″Vodnjan″.

U nedjelju 30.06. s početkom u 21 h u vodnjanskoj staroj uljari (Portarol 31) ljubitelji kazališne komedije uživati će u nastupu izvrsnog Valtera Roše u predstavi „Mistero buffo“. 

Galižanci će i ove godine proslaviti Sv. Petra i Pavla sa prigodnim programom u Zajednici Talijana – Comunità degli Italiani di Gallesano. Kulturno-zabavni program održati će se u subotu, 29.06. s početkom u 19,30 sati. 

U Peroju na plaži Martulina, ove će se subote 29.06. održati tradicionalni „Martulina cup“, s početkom u 14 sati. 

Radujemo se dugom, toplom ljetu pred nama, kao i budućim druženjima, kako na trgu u Vodnjanu, tako i na cijeloj vodnjanštini. Za detalje o programima Vodnjanskog ljeta pratite naš facebook Vodnjan-Dignano: Grad priča – Città da raccontare i web www.vodnjan.hr

Pin It on Pinterest