U četvrtak, 27. lipnja otvara se Galerija Poreč – najpopularnija šoping destinacija

Novi trgovački centar otvara se u četvrtak, 27. lipnja u 9 sati uz prigodni nastup Limene glazbe Sv. Lovreča. 

Galerija Poreč prostire se na više od 8.300 četvornih metara maloprodajne površine. Novi centar okrenut je obitelji i modno osviještenim individualcima koji žele da njihov posjet trgovinama bude brz i ugodan te lako dostupan. Galerija Poreč donosi lepezu brendova koja će zadovoljiti sve vaše potrebe, a prozračna i ugodna arhitektura omogućuje brz i ugodan šoping.

Najveći trgovački centar u Poreču olakšat će svakodnevicu i zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih kupaca. Na jednom mjestu mogu se pronaći odjeća, obuća, nakit i drugi modni detalji zbog čega se nekad moralo na put, i daleko izvan Istre. Ovo je puno praktičnije. Brendovi kao C&A, Deichmann, Galileo, Hervis, New Yorker, Müller, CCC, TO Sebastijan, Pepco, Tedi i Bipa bit će svi na jednom mjestu u Galeriji Poreč. Kupci se mogu okrijepiti u Leggiero baru te obaviti i neke druge poslove u Tisku ili Western Unionu.

Prigodnim programima razveselit će Galerija velike i male posjetitelje novootvorenog trgovačkog centra u Poreču. Od četvrtka do nedjelje moći će uživati u brojnim aktivnostima za sve generacije: raznim dječjim radionicama, potrazi za blagom, zabavi uz mađioničara i Porečki cirkus. Svakoga dana vrtit će se i kolo sreće za sve one koji se okušaju u igri te prigodna darivanja najsretnijih kupaca. 

Galerija Poreč obogaćuje trgovačku ponudu velikog turističkog grada kakav je Poreč, ali i čitave okolice. Uz stotinjak novozaposlenih djelatnika, velika je dobrobit za cijelu Istru.

Investitor i vlasnik Galerije Poreč hrvatsko je trgovačko društvo koje djeluje u sklopu austrijske Grupacije MID. Tvrtka je među najbrže rastućima na hrvatskom tržištu, a u svom portfelju imaju već brojne realizirane projekte među kojima su najpoznatiji:

Garden Mall u Zagrebu (prodano), TC Koprivnica (prodano), STC Osijek (prodano), STC Sisak (prodano), STC Valpovo (prodano), Pula City Mall te STC Umag.

Više informacija potražite na web stranici http://galerijaporec.hr ili na Facebook profilu @galerijaporec .  

Pin It on Pinterest