Otvoren novi objekt na 1. katu pulske tržnice naziva Selvaggio i objekt Furia dobio TripAdvisor certifikat

Ovih je dana na 1. katu zgrade pulske tržnice otvoren novi objekt u kojem možete dobro pojesti i uživati u ljepoti pulske tržnice.

U lokalu Selvaggio dočekat će vas vedra i iskusna ekipa koja je sad okupljena na 1. katu pulske tržnice. Ono što naglašavaju u svojoj bogatoj ponudi jesu dnevne marende gdje se za iznos od 35 do 45 kuna može pojesti hranjiv, ukusan obrok sačinjen od domaćih svježih namirnica. Chef u kuhinji je ujedno i vlasnik lokala Selvin Sirotnjak koji će vas dočekati s njegovim timom. Danas su na meniju bili pileći žgvacet, lovački gulaš te pileći naravni s prilogom, a već sutra vas očekuje nešto novo. Osim dnevnih marendi, možete izabrati, po odličnim cijenama, Glavne pjate; riblje i mesne varijante. A tu su još i razne wok varijante jela, Skockane salate velike i ukusne, tjestenine po izboru chefa te pića i napitci. Novost u ponudi na 1. katu pulske tržnice u sklopu lokala Selvaggio je doručak u raznim kombinacijama, slatkim i slanim, a u rasponu cijena od 20 do 42 kuna.

„Menije ćemo mijenjati svaki dan te uvijek nastojati da hrana koju nudimo bude spravljena od dobrih, domaćih namirnica. Suvremeni manjak vremena za kuhanje svakodnevnih obiteljskih obroka posjetitelji mogu zamijeniti guštanjem i uživanjem domaćih jela u miru u našem lokalu,“ istaknuo je chef Sirotnjak. 

Radno vrijeme lokala trenutno je od 7 do 20 sati, dok marende možete naručiti od 10 do 16 sati. Za sutra su na meniju marendi sljedeća jela: miješani riblji pjat, penne s povrćem te piletina s pancetom i špadelanim povrćem. 

No, ima tu još novosti s 1. kata pulske tržnice. Naime, u lokalu Caffe bar – objekt brze prehrane Furia stigla je vrlo važna pošta tijekom dana!

Poznati po izvrsnim jelima od svježe ribe i morskih plodova, Furia od danas nosi i poznati Certifikat izvrsnosti TripAdvisora. Certifikat koju dodjeljuje jedna od najpoznatijih web stranica koja dijeli komentare i ocijene posjetitelja diljem svijta. TripAdvisor prikazuje javno ocjene što posjetitelji dodijeljuju kako restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima tako i smještajnim objektima.

Certifikat Furije dokaz je da su brojni gosti prepoznali kvalitetu i ostale vrijednosti te preporučili ovaj objekt na TripAdvisoru.   

Pin It on Pinterest