Folklorna večer – KUD „Uljanik“

Pozivamo Vas u utorak, 30. srpnja 2019. u 20,30 sati na folklornu večer na Forumu, drugu od tri folklornih večeri manifestacije Na ulicama i trgovima 2019. 

Organizator programa je SAKUD, suorganizator KUD „Uljanik“, a pokrovitelji Grad Pula i TZ grada Pule.

KUD “Uljanik” će se predstaviti sa svim svojim skupinama. Pripremili su raznoliki program u kojem će se naći istarski plesovi, svirke na različitim istarskim narodnim instrumentima te plesovi iz ostalih krajeva Hrvatske čije koreografije potpisuju Stjepan Celić, Dragica Martinović, Nerina Štajner, Salko Salihi, Lucija Kancijanić i Milivoj Miljan.

KULTURNO – UMJETNIČKO DRUŠTVO “ULJANIK” ove godine obilježava 52 godina kontinuiranog djelovanja. Djeluju u nekoliko plesnih i 2 glazbene grupe. Na repertoaru imaju pjesme i plesove iz gotovo svih krajeva Hrvatske. Društvo je sudjelovalo je na brojnim županijskim, republičkim i međunarodnim smotrama i festivalima. Dobitnikom je mnogih priznanja i nagrada.

Pozivamo vas i na ostale programe manifestacije Na ulicama i trgovima 2019. te sljedeću  folklornu večer koju ćete imati prilike vidjeti 20.08.2019.g.

Pin It on Pinterest