Vodnjansko ljeto od 30.07.-04.08.2019.

Bogat program Vodnjanskog ljeta i ovaj tjedan nudi sadržaje za svačiji ukus! 

Danas, 30.07., u staroj vodnjanskoj uljari (Portarol), s početkom u 21 h, nastupiti će Hollywood film music quartet koji će na svoj jedinstven način izvesti neke od najpoznatijih filmskih glazbi, poput one iz filmova Titanic, Game of Thrones, Beauty and the beast, A star is born, Gladiator, i mnogih drugih. Očekuje vas pravi koncertno filmski spektakl za uši!

 Ulaz se ne naplaćuje. 

U srijedu 31.07. ne propustite komediju INK Gradskog kazališta Pula “FURBAĆONA 2” u vodnjanskom gradskom parku, s početkom u 21 sat. 

Nastala prema najpoznatijoj renesansnoj komediji Angela Beolca Ruzzantea – MUŠICA (La Moscheta), istarska predstava Furbaćona 2 ili „ki će ga kemu prvi fikati „ na simpatičan i duhovit način govori o vječnom sukobu muškog i ženskog, moralnog i nemoralnog, dobra i zla!

Redatelj: Jasminko Balenović

Glume: Luka Mihovilović, Lara Živolić, Rade Radolović, Valter Roša

Ulaz je slobodan.

U srijedu također možete skočiti i do Barbarige gdje vas u sklopu zabavnog ljetnog programa očekuje koncert „Duo melody“ s početkom u 21 h, a sutradan u četvrtak 01.08. u beach baru Danijela u Barbarigi spremaju pravi ljetni party uz veliki koncert izvrsnih zabavljača grupe Night Express! Zabava uz DJ-a kreće već od 16 h ! 

Četvrtak u Peroju je u tradicionalnom #enjoyperoj ljetnom izdanju! Na plaži Martulina ovog četvrtka 01.08. nastupa Denis Dantas & The Band! Priznata brazilska pjevačica i glumica stvorila je jedinstveni autorski izraz koji ujedinjuje tradicionalnu glazbu Brazila i Mediterana, punu egzotičnih ritmova i emocionalne energije. Ali prije samog koncerta, za čistu perojsku plažu, zabavu i vrijedne nagrade čistimo i trčimo! Riječ je o „ploggingu“ iza čijeg se naziva krije jedan novi skandinavski trend koji brigu o tijelu spaja s brigom o okolišu. Plogging je, dakle, trčanje tijekom kojeg se čisti okoliš. Start utakmice na Martulini je u 19h sati! Onaj tko u sat vremena skupi najviše smeća pobjednik je utrke. Organizatori osiguravaju piće, rukavice i vreće za smeće svim sudionicima, a bogate sponzorske nagrade predviđene su za prva 3 mjesta. Trči se u dvije kategorije: odrasli i djeca do 14 godina. 

Istu večer u sklopu Art-kina Cineast u staroj vodnjanskoj uljari s početkom u 21:30 h filmoljupce očekuje novi naslov u sklopu kina pod zvijezdama. Riječ je o filmu “Hladni rat”, poljskom kandidatu za prestižnu nagradu Oscar. 

Ako želite provesti jednu ljetnu večer u ugodnom društvu, kušajući tradicionalna jela Galižane, očekuju vas ovog petka 02.08. od 20 h u Zajednici Talijana Galižana na „Degustaciji tradicionalnih jela Galižane“. Domaćini će za vas pripremiti delicije galižanskog kraja po receptima naših baka: domaće makarone sa šugom od pijetla, palentu sa janjećim tripicama, maneštre i tradicionalne kolače. Između ostalog, moći ćete kušati domaći  pršut, sir i vino. Kulinarska večer nastavit će se u ritmu muzike za ples uz Duo Nevera. 

Kako biste potrošili suvišne kalorije od svih tih fešti i delicija, ovaj petak 02.08. uključite se u Beach volley turnir u Barbarigi na Novoj plaži! Početak natjecanja predviđen je za 18 h, a tokom večeri čeka vas sangria & beer party, nastup Macola banda u 22 h te bogate nagrade za sudionike! Info i prijave sve do 01.08. na 091 42 42 402 ili putem e-maila voditelj@castelier.hr 

U kazališnom duhu nastavljamo i ove subote 03.08. u Vodnjanu iza zvonika, uz kazališnu predstavu Dramske skupine Zajednice Talijana Vodnjan, s početkom u 21 h. 

Protekle subote zbog nepovoljnih vremenski uvjeta odgođena je Galižanska noć te je ista prebačena za ovu nedjelju 04.08. Program započinje u 21 sat na rukometnom igralištu uz duo Insieme, a zabava se nastavlja uz „Učiteljice“. Istog dana u vodnjanskoj galeriji „El magazein“ s početkom u 21 h očekuje vas otvorenje izložbe Odina Fiorantia pod nazivom „Rad jednog života“ uz koncert „Omaggio a Leonardo da Vinci“ u izvedbi „I musici della Serenissima“. 

Pin It on Pinterest