Volontiraj na 25. Sa(n)jam knjige u Istri

Sa(n)jam knjige u Istri poziva sve zainteresirane pojedince da se prijave za volontiranje na 25. obljetničkom Festivalu knjiga i autora, koji će se ove godine održati od 5. do 15. prosinca u Domu hrvatskih branitelja.   

Prijaviti se mogu svi stariji od 18 godina željni novih iskustava, poznanstva i upoznavanja s radom u organizaciji najvećeg hrvatskog, ali i regionalnog festivala knjige.

Prijave se zaprimaju do 17. studenog 2019., isključivo putem online obrasca na internetskoj stranici Sajma. Volontiranje na 25. Sa(n)jam knjige u Istri obuhvaća pomoć neposredno prije početka Sajam i za vrijeme njegova trajanja, odnosno od 2. do 15. prosinca 2019. 

Volonteri će imati priliku aktivno sudjelovati u radu nekoliko ključnih odjela festivala kao što su odjel za Produkciju i koordinaciju programa, Press centar te Ured za goste i akreditiranje. Volontiranjem na Sajmu ostvaruje se značajno iskustvo rada kroz suradnju sa stručnjacima koji se organizacijom Sajma i kulturnih manifestacija bave već dugi niz godina.

Više informacija možete potražiti i na 052 222 865. 

Pin It on Pinterest